Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Enebe Verde
  • Muñequera Enebe Verde

Enebe Grönt Armband

PVP: 43,88 kr
38,40 kr
-13% NB
Enebe Green padelarmband | Undvik att svettas i händerna med dessa Enebe padelarmband, ett kvalitetstillbehör för att bekämpa svett och undvika dåliga gester

Litet grönt NB-armband

Bekämpa fukten i armarna med Enebe padelarmband i gröna och svarta bokstäver. Det är ett viktigt tillbehör i varmt väder då det förhindrar att svetten från armarna hamnar på våra händer och att padel racket glider.

Tack vare sin kombination av fibrer anpassar de sig perfekt till din handled, ger dig bra stöd och skyddar den från skador. Den behåller också sin prestation längre, så den ger alltid den bästa prestandan till idrottaren.

Lime armband med blå logotyp, funktioner

  • Det gröna NB-armbandet är en kortare storlek.
  • Säljes löst, i förpackningar om 1 enhet.
  • De ger värme på leden, perfekt för att förhindra skador.
  • Hållbara material som bibehåller sina egenskaper.
  • Tyger som bomull, 22% polyamid, 5% viskos och 4% elastan. .
  • Nya tillbehör för Enebe Padel 2022-spelare.

Vem är det till? Idealisk för pojkar eller flickor med överdriven svettning på händerna eftersom den, på grund av sin höga absorptionsförmåga, garanterar ett starkt och torrt grepp om din padel racket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att ha perfekt handledsstöd, vilket kommer att förhindra eventuella skador eller dåliga gester när du gör sport. Den har även en grön design men finns även i mer klassiska färger.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2022
Våra bästa produkter