Overgrips NB Lisos de Colores
  • Overgrips NB Lisos de Colores

OBS Enfärgade övergrepp

87,21 kr
NB
Njut av detta paket med 3 enkla och färgade övergrepp från Enebe, perfekt för att greppa padel racket med kraft och undvika handskador
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

OBS Enfärgade övergrepp

Utrusta dig väl för dina tävlingar med de släta NBpadellövergreppen i tre färger: blå, orange och vit från Enebe-katalogen. Det är ett tillbehör som hjälper dig att anpassa racket efter din hand och som dessutom har det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris på marknaden.

Den har designats med en slät yta och en medeltjocklek, som ger oss bättre grepp med svettiga händer och torkar också snabbt. De är lämpliga för racketsporter då de ger ett starkt och torrt grepp.

Enebe pack 3 färgade övergrepp, funktioner

  • Paketet med NB släta och färgade övergrepp finns i blått, vitt och orange.
  • Medeltjock.
  • De torkar snabbt.
  • De bibehåller sin vidhäftning längre.
  • Mjuk beröring och superabsorberande
  • Tillbehör i den nya katalogen för padel NB Padel 2021.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till spelare som lider av överdriven svettning i händerna, eftersom de tack vare sin släta yta ökar handens vidhäftning till vårt racket och ger snabbare torkning.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare deras kombination av material är de mycket hållbara så att de behåller sin prestanda för fler spel. De finns även i 3 färger så att du kan välja den som bäst matchar din padel racket.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features År: 2021
Våra bästa produkter