Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
NB Combat Ultrasoft Azul 2021
  • NB Combat Ultrasoft Azul 2021
  • NB Combat Ultrasoft Azul 2021

OBS Combat Ultrasoft Azul 2021

PVP: 1 316,40 kr
931,90 kr
-30% NB
padel racket ENEBE Combat Ultrasoft Blue 2021 | Ta ett kliv i kvalitet med detta Enebe kontrollracket, med en bred sweet spot och mjuk touch så att du kan möta dina mest krävande matcher
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket ENEBE Combat Ultrasoft Blue

Vi analyserar varje detalj i den senaste Enebe racketkollektionen 2021. Vi hittar modeller lika kompletta som Combat Ultrasoft padel racket i blått, ett kontrollracket tack vare sin runda form och inneslutna balans. Den är också mjuk att ta på så den genererar knappt vibrationer.

Glasfiber har använts för sin konstruktion, som genererar en mer elastisk touch och är lättare att leka med. Inuti den innehåller HR3-skum, vilket ger den bra effekt och minskar vibrationer. Så du kan spela i timmar utan obehag.

Enebe Combat Ultrasoft i blått, funktioner

  • Med NB Combat Ultrasoft Blue 2021 kommer du att njuta av ett spel utan skador.
  • EVA Mjuk HR3 kärna som absorberar stöten och ökar bolleffekten.
  • Mer elastiska plan med användning av glasfiber.
  • Perfekt för spelare som kommer tillbaka från en armskada.
  • Tack vare sin runda form och inneslutna balans erbjuder den en bred sweet spot.
  • Kvalitetsmaterial som säkerställer bra motstånd.
  • Finns i Enebe 2021 racketkatalogen på mellannivå.

Vem är det till? Lämplig för spelare som tränar 1 eller 2 gånger i veckan med en genomsnittlig spelnivå som vill fortsätta utvecklas, eftersom combat ultrasoft hjälper dig att perfekta din teknik samtidigt som du njuter av stor komfort.

Varför kommer du att gilla det? För det är en modell med fantastiska funktioner som du nu kan få till bästa pris. Du kommer också att njuta av märkets alla kvaliteter i dess finish, den här säsongen med en svart design och blå detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter