Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Enebe Aerox Negro Azul 2020
  • Mochila Enebe Aerox Negro Azul 2020

Enebe Aerox Ryggsäck Svart Blå 2020

PVP: 405,34 kr
350,49 kr
-14% NB
Mochila Enebe Padel Aerox | En av de bästa Enebe padelryggsäckarna eftersom den är gjord med de bästa materialen, termoteknik och gott om fack

OBS Aerox blå padelväska

Få de senaste nyheterna inom padelutrustning i vår webbutik. Lämna ingenting hemma med den svarta och blå Aerox padelryggsäcken från Enebe 2020 väskakatalogen, en väska som sticker ut för sin design och även för sin kapacitet.

Det är en av få som inkluderar ett termosystem för padel racketet. Den har även en separat ficka för skor, ett huvudfack och andra mindre. Den innehåller också vadderade förstärkningar för att undvika obehag i ryggen, den mest kompletta!

Aerox blå padelryggsäck, funktioner

  • Termoteknik i facket för Enebe Aerox blå och svart 2020 padel racket.
  • Tillverkad av resistenta material för att uppnå stor hållbarhet.
  • Dubbel dragkedja i mittfacket.
  • Den bekvämaste eftersom den har vadderade skydd.
  • Mesh på sidorna och små fickor för tillbehör.
  • Du kan separera och ventilera skorna i ett separat fack.
  • Ingår i den senaste kollektionen av Enebe 2020 padelväskor.

Vem är det till? Fokuserad på spelaren som vanligtvis bär precis tillräckligt för att spela, eftersom NB-ryggsäcken passar precis: racket, kläder och skor. Den är också väldigt praktisk, så den kan även användas av idrottare som kör motorcykel eller cykel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det gör att du kan ha ditt material välorganiserat eftersom det har fack anpassade för racket, skor och kläder. Du kommer också att älska dess nya blå och svarta design, som matchar NB aerox skinnjacka!

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter