Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Enebe Aerox Pro Negro Azul 2020
  • Paletero Enebe Aerox Pro Negro Azul 2020
  • Paletero Enebe Aerox Pro Negro Azul 2020

padelväskor Enebe Aerox Pro Negro Azul 2020

PVP: 547,95 kr
383,40 kr
-31% NB
Enebe blå padelväska från den nya kollektionen | Skaffa denna fantastiska padelväskor från Enebe, gjord av kvalitetsmaterial, med termofunktion och stor kapacitet så att du inte lämnar något hemma
Skriv en recension

OBS Aerox Pro Bag i blått och svart

Förnya din gamla padel bag med Enebe Padel och dess nya kollektion. Köp Aerox Pro padelväskor i blått och svart, en av de största Enebe-väskorna. Således har den 2 sidor för padel racket, ett huvudfack och ett annat exklusivt för skor.

Dessutom är en av dess sidor förstärkt med termiskt material, så det håller dina racket i gott skick mot extrema temperaturer. Den är också mycket bekväm eftersom den har förstärkta och vadderade handtag för att bära den hängande på axlarna.

Aerox Pro blå padelväska, funktioner

  • Enebe Aerox Pro blå och svart 2020 har tillverkats med tåliga och kvalitetsmaterial.
  • Två sidor för padel racket, en av dem med integrerat termosystem.
  • Centralt område där man kan lämna det största materialet.
  • Inkluderar vadderade handtag, vilket minskar axelbesvär.
  • Invändiga och yttre fickor så att du inte tappar bort dina nycklar eller tillbehör.
  • Nedre fack för förvaring av skor, flip flops eller smutsiga kläder.
  • Sista påsen Enebe Padel 2020.

Vem är det till? Perfekt för spelare som brukar duscha efter sina tävlingar, då det är en stor padelväska, med stora fack som gör att du kan skilja rena kläder från smutsiga skor.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det kommer att hålla allt ditt material skyddat eftersom det har en robust och stark struktur, stötsäker. Den är också väldigt cool eftersom den kommer tillbaka med en blå och svart design, en kombination som alltid gillas!

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter