Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Enebe Combat Pro Negro Oro 2020
  • Paletero Enebe Combat Pro Negro Oro 2020
  • Paletero Enebe Combat Pro Negro Oro 2020

padelväskor Enebe Combat Pro Negro Oro 2020

PVP: 547,95 kr
383,40 kr
-31% NB
Enebe Padel guld och svart padelväskor | En av de största Padel racketsna från Enebe Padel, perfekt för spelare som behöver utrymme för att transportera ditt material på ett ordnat och skyddat sätt.
Skriv en recension

OBS Combat Pro-väska i guld och svart

Utrusta dig med de senaste nyheterna från NB Padel i vår webbutik. Köp Combat Pro guld och svart padelväskor från Enebe Padel 2020 väskkatalog, en ryggsäck som du kan bära bekvämt på dina axlar tack vare dess förstärkta och vadderade handtag.

Det är en väska med stor kapacitet, så den kommer att lösa dina utrymmesproblem. Den har ett centralt fack för kläder, ett exklusivt för skor och 2 sidor med plats för flera racket. Den har även ett termosystem och små fickor för tillbehör.

Combat Pro guld padelväska, funktioner

  • Enebe Combat Pro guld och svart 2020 är en av de mest motståndskraftiga och hållbara.
  • Kapacitet för flera padel racket med en sida fodrad med termomaterial.
  • I det centrala området kan du förvara kläder, handduk och necessär.
  • Vadderade förstärkningar för att undvika obehag i ryggen.
  • Små fickor så att du inte tappar bort dina nycklar, plånbok eller tillbehör.
  • Möjlighet att separera skorna i ett fack med ventilation.
  • Ingår i Enebe Padel 2020 väskkatalog.

Vem är det till? Enligt vår mening är den idealisk för idrottare som tar med sig allt till sina matcher eftersom det är en mycket stor NB padel racketväska, med stora fack för att hålla ordning på tillhörigheter.

Varför kommer du att gilla det? Den har en robust struktur, så den tål tidens gång eller intensiv användning i gott skick. Dessutom är det en mycket elegant padelväska med svart finish och gulddetaljer.

Ta reda på mer om varumärket ENEBE

Njut av de bästa sensationerna på banan med NB Padel, ett välkänt varumärke från Alicante inom branschen. Efter några års stillastående återgår firman till striden med en komplett kollektion av padel racket, kläder och accessoarer för hela allmänheten.

Vänta inte längre och byt till ett av de företag som har bäst rykte inom padel, en pionjär inom användningen av ny teknik för att tillämpa på sina produkter och på så sätt tillgodose behoven hos alla sina spelare.

Features Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter