Padelväska Joma Gold Pro svart grön 2023
  • Padelväska Joma Gold Pro svart grön 2023

Padelväska Joma Gold Pro svart grön 2023

PVP: 784,36 kr
712,50 kr
-10% Joma
Padelväska Joma Gold Pro stor svart grön 2023 | Skydda dina padelracket med den stora Joma Gold Pro padelracketväskan i svarta och gröna detaljer, en väska gjord av resistenta tyger som stöter bort vatten

Padelväska Joma Gold Pro svart grön 2023

Som varje år erbjuder vi dig ett brett utbud av väskor för att spela padel så att du kan välja den som bäst passar dina behov. Köp Gold Pro padelväska-väskan i svart och grönt, en rymlig väska som har gjorts med motståndskraftiga material och en vattenavvisande finish som står emot fukt.

Den har 2 sidor för padelracket, en av dem är fodrad med termiskt material för att ge effektivare skydd. Den har också en ventilerad ficka för smutsiga kläder eller skor, samt ett rymligt huvudfack för kläder. Slutligen presenterar den olika remmar för enklare hantering.

Padelväska Joma Gold Pro i svarta och gröna detaljer, egenskaper

  • Den svarta och gröna Joma Gold Pro låter dig förvara flera racket i sidoområdet.
  • Robust och förstärkt struktur för att undvika slitage.
  • Kombinera handtag med andra typer av grepp för att göra det mer hanterbart.
  • Ficka för små föremål på sidan.
  • Den innehåller ett skoställ så att du inte behöver förvara dina skor med dina rena kläder.
  • Termofunktion på en av sidorna, som skyddar dina racket från väder och vind.
  • En av de nya Joma Padel 2023 herrväskorna.

Vem är det till? Fokuserat mer på idrottare som brukar duscha och byta om efter träning eller tävling, då det är en stor padelracketväska som låter dig förvara flera racket, kläder, skor och alla tillbehör du behöver.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för komforten eftersom den har vadderade ytor och förstärkta handtag så att den inte orsakar obehag när den bärs på axlarna. Dessutom är den estetiskt mycket slående tack vare kombinationen som den presenterar i svarta och gröna detaljer.

Upptäck mer om varumärket JOMA PADEL

Varumärket Joma Sport är känt för alla idrottare, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padel, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padelracket.

Alla dess produkter har en exceptionell kvalitet, eftersom mycket arbete ägnas åt att forska och anpassa den nya tekniken i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi försäkrar dig om den bästa prestandan och designen på banan.

Features År: 2023
Våra bästa produkter