Joma Gold svart turkos 2023
  • Joma Gold svart turkos 2023
  • Joma Gold svart turkos 2023

Joma Gold svart turkos 2023

PVP: 1 535,80 kr
1 370,70 kr
-11% Joma
Joma Gold svart turkos 401180.116 | Slå bollen hårt med padelracketen Joma Gold i svart och turkos, en högpresterande modell designad i diamantform med hög balans.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Gold svart turkos padelracket

Finn din bästa partner på banan med den nya produktkatalogen för padel från Joma 2023. Vi presenterar en av deras mest framstående modeller: padelracketen Gold i svart och turkos, designad med en diamantform kombinerad med en balans i den övre delen, vilket ger den mer slagkraft.

För dess konstruktion kombinerar den en kolfiber ram samt 3k-tyg för bladen, vilket gör den mycket tålig. I kärnan har den svart eva-gummi, så du kommer att få oslagbara känslor när du slår. Slutligen erbjuder den ett spel med färre vibrationer eftersom VIBRA-OUT-systemet eliminerar nästan upp till 40% av dem.

Joma Gold i svart med turkos logo, egenskaper

  • Diamantform med vikten mot racketens huvud av Joma Gold svart turkos.
  • Kolfiber tub för att uppnå större motståndskraft mot stötar och slag.
  • En torrare känsla tack vare användningen av 3k-tyg på bladen.
  • Du kommer att njuta av en oslagbar känsla tack vare svart eva-gummi i kärnan.
  • Upp till 40% av vibrationerna kan elimineras med VIBRA-OUT-tekniken.
  • En kraftfull racket för spelare med en offensiv spelstil.
  • Handtaget är åttakantigt och extra långt.
  • Ny kollektion av medelnivå padelracketar från Joma 2023.

Vem är den avsedd för? Lämplig för avancerade spelare som oftast spelar i en backhand position och är aggressiva i spelet eftersom det är en kraftfull racket, vilket gör att du enkelt kan trycka på slag som volleys och smashes.

Varför kommer du att gilla den? Även om det är en kraftfull racket genererar den ett mycket bekvämt slag tack vare det nya anti-vibreringssystemet som eliminerar upp till 40% av dessa obehag. Dessutom har den en mycket snygg design i svart med turkosa detaljer.

Lär dig mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till märket Joma Sport eftersom det har varit många år i sportsektorn. Det är först på senare år som de började med padel, först med en komplett kollektion av skor och tillbehör, för att sedan utöka det med en omfattande katalog av padelracketar.

Alla deras produkter har en exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning läggs på forskning och anpassning av sektorns nya teknik. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar bästa prestanda och design på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter