Joma Challenge Black Fuchsia
  • Joma Challenge Black Fuchsia
  • Joma Challenge Black Fuchsia

Joma Challenge Black Fuchsia

PVP: 1 535,80 kr
438,25 kr
-72% Joma
padel racket Joma Challenge Black Fuchsia | Ge ditt spel mer intensitet med detta Joma padel racket, en mellannivåmodell som sticker ut för sin kraft och med vilken du kan dominera spelet
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 30 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Challenge Svart Fuchsia

Det välkända varumärket Joma återuppfinner sig självt och lanserar en komplett kollektion av produkter för att spela padel. Få dina mest kraftfulla slag med Challengepadel racket i svart och fuchsia, designad i ett diamantformat och något hög balans för att ge större träff uppifrån.

För sin konstruktion har företaget använt den senaste generationen kol förutom 3k-tyg som förstärker ytan. Den genererar också en mycket bra utgång med eva pro-gummit som används inuti och tack vare förstärkningen av hjärtområdet kommer du att njuta av en stabil och vridningsfri träff.

Joma Challenge i svart och fuchsia, funktioner

  • Joma Slam Pro Power Black Red har en överdimensionerad diamantform med hög balans.
  • Solid och styv struktur tack vare kolkonstruktionen.
  • Den innehåller en eva pro gummikärna för en spektakulär touch.
  • Förstärkning i den del av hjärtat som ger mer stabilitet.
  • Den innehåller sammanflätade 3k kolfibrer som skapar ett motståndskraftigt padel racket.
  • Bra sweet spot att korrigera off-center bollar.
  • Ny kollektion av Joma Padel 2022 racket.

Vem är det till? Den riktar sig till offensiva spelare på hög eller medelhög nivå som vill utvecklas eftersom det är ett power padel racket som hjälper dig att förbättra ditt attackspel utan att tappa känslan av kontroll eftersom den har en bra sweet spot.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Padel racketsna med bäst valuta för pengarna, så kommer du att njuta av utmärkt prestanda på banan utan att spendera en förmögenhet. Den presenterar också en mycket färgstark design med en kombination av svart med fuchsia och gröna detaljer.

Ta reda på mer om varumärket JOMA SPORT

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har funnits i sportbranschen i många år. Det är inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man
Våra bästa produkter