Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Joma Gold Pro Power Negro Rojo
  • Joma Gold Pro Power Negro Rojo
  • Joma Gold Pro Power Negro Rojo

Joma Gold Pro Power

PVP: 2 194,00 kr
2 182,48 kr
-1% Joma
Joma Gold Pro Power padel racket i Svart Röd | Dominera spelet med detta Joma power padel racket, gjord av 100 % kol och eva gummi för att njuta av en fantastisk träff utan att förlora känslor
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Joma Gold Pro Power Roja

Dra nytta av dina salvor och spikar med det nya Joma Gold Pro Power padel racket i svart och rött, en högpresterande modell i Joma 2021-racket . Så den har designats med ett diamantformat och hög balans, med vilket du kommer att njuta av ett enormt slag.

För att inte tappa känslan av kontroll eller komfort, innehåller den grovhet på planen samt eva pro-gummi inuti, ett skum som genererar mycket goda sensationer vid slag. Som avslutning har kol med 18k tyg använts, så det är väldigt tåligt.

Joma Gold Pro Power röd, funktioner

  • Joma Gold Pro Power Black Red är ett power padel racket, perfekt för offensiva spelare.
  • Den bär balansen i den övre delen och har en diamantform.
  • Hårdare beröring tack vare konstruktionen med kolfiber och 18k tyg.
  • Du kommer inte att tappa känslor när du slår tack vare eva pro-kärnan.
  • Förstärk effekterna med ytans 3D-snurrstruktur.
  • Förstärkt hjärtdesign för att minska vibrationer och förhindra vridning.
  • Avancerad serie Joma 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Lämplig för erfarna spelare och med en mer offensiv spelstil, eftersom den på grund av sitt diamantformat och höga balans har sweet spot placerad på toppen, så det ger större punch.

Varför kommer du att gilla det? När du väl har den i din ägo kommer du att känna maximal kraft. Du kommer också att visa upp en lyxig finish med sin svarta design, röda detaljer och guldbokstäver, en estetik som passar sin spelstil.

Ta reda på mer om varumärket JOMA

Alla idrottare känner till varumärket Joma Sport, eftersom det har varit inom sportbranschen i många år. Det var inte förrän för några år sedan som han började sin karriär inom padeltennis, först med en komplett kollektion av skor och accessoarer för att utöka den med en bred katalog av padel racket.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen. Vänta inte längre och njut av padel med JOMA, vi garanterar den bästa prestandan och designen på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter