Joma Gold Pro grön gul 2024
  • Joma Gold Pro grön gul 2024

Joma Gold Pro grön gul 2024

PVP: 1 645,50 kr
1 644,96 kr
-1% Joma
Joma Gold Pro 401376.409 | Upptäck Joma Gold Pro grön gul 2024, din allierade på banan för enastående kraft och kontroll. Maximal hållbarhet och innovativ design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Joma Gold Pro grön gul padelracket

Upptäck den nya padelracket Joma Gold Pro grön gul 2024, den senaste innovationen för entusiaster av denna sport, erbjuder en revolutionerande design och prestanda som gör skillnad på banan. Denna modell, framhävd av sin diamantform och dess kärna av Flexo Black Eva med hög densitet, lovar en oslagbar spelupplevelse genom att maximera kraften utan att offra kontrollen.

Utrustad med den mest avancerade teknologin, som Flexshield 3k-kolfiber och Relief Rotation-ytor, är denna racket designad för spelare som vill definiera spelet med varje slag. Integreringen av Exo Counter-ramen och Vibra-Out-bryggan säkerställer maximal hållbarhet och en betydande minskning av vibrationerna, vilket förbättrar komforten under spelet.

Funktioner padelracket Joma Gold Pro grön gul 2024

  • Diamantform med Flexo Black EVA-kärna med hög densitet för kraftfullt spel.
  • Fiberkolfiber Flexshield 3k-ytor för ökad styvhet och prestanda.
  • Exo Counter-ram av kolfiber och Fiber Glass för hållbarhet och stabilitet.
  • VIBRA-OUT-bryggan minskar vibrationerna med 40%.
  • Ruggig textur för att förbättra effekten i slagen och extra långt oktogonalt handtag för ökad inverkan.
  • Tillhör Joma 2024 avancerad racketkollektion.

Vem är det här för?

Utvecklad för professionella spelare och högpresterande, är Joma Gold Pro det perfekta valet för dem som vill förbättra sin teknik och dra nytta av varje poäng, tack vare dess kombination av diamantform med balans upptill som förbättrar dess kraft.

Varför kommer du att gilla det?

Förutom dess överlägsna prestanda kommer dess unika design i grönt och gult att få dig att sticka ut på banan. Den avancerade tekniken som används i dess konstruktion erbjuder en förbättrad spelupplevelse och gör den till ett oumbärligt verktyg för att behärska spelet.

Upptäck mer om varumärket Joma

Joma, en erkänd ledare inom sportvärlden, fortsätter sin tradition av innovation med Gold Pro grön gul 2024. Med årtionden av dedikation till förbättring av sportutrustning, utmärker sig Joma genom sitt åtagande för kvalitet och exceptionell design, tillfredsställande kraven från de mest krävande spelarna.

Jonas engagemang för innovation och excellens har cementerat dess position som ett pålitligt varumärke bland proffs, vilket erbjuder produkter som inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna på prestanda och stil.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter