necessär Head Pro Pouch LNLL grön
  • necessär Head Pro Pouch LNLL grön
  • necessär Head Pro Pouch LNLL grön

necessär Head Pro Pouch LNLL grön

PVP: 164,55 kr
153,03 kr
-8% Head Padel
Head Pro Pouch LNLL grön | Organisera dina padel-tillbehör med stil med Head Pro Pouch LNLL grön necessär. Kompakt, hållbar och med en livlig design, är den det perfekta komplementet till din utrustning. Vänta inte längre och känn skillnaden!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

necessär padel Head Pro Pouch LNLL

Upptäck komforten och stilen med Head Pro Pouch LNLL grön necessär, en idealisk lösning för att organisera dina padel-tillbehör. Dess kompakta och praktiska design gör det möjligt att ta den överallt, och säkerställer att dina små föremål alltid är till hands och säkra.

Denna necessär, med sin iögonfallande gröna färg och detaljer i fluorescerande gult, är inte bara funktionell utan också en stilfull accessoar. Dess robusta sammansättning garanterar hållbarhet och motståndskraft, vilket gör den till en långvarig följeslagare för dina matcher och träningar.

Egenskaper för Head Pro Pouch LNLL grön necessär

  • Sammansättning: Inre 100% polyester och yttre 60% polyester - 40% PU.
  • Ungefärliga dimensioner: 26 x 18 cm, idealisk storlek för små tillbehör.
  • Attraktiv färg: Grön med detaljer i fluorescerande gult, vilket tillför en livlig touch till din utrustning.
  • Hållbarhet och motståndskraft: Kvalitetsmaterial för långvarig användning.
  • Tillhör Head 2023-kollektionen.

Vem är den avsedd för?

Denna praktiska necessär riktar sig till padelspelare som söker ett effektivt och stiligt sätt att organisera och transportera sina tillbehör. Perfekt för de som värderar komfort och ordning i sin sportutrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Head Pro Pouch LNLL grön necessär för dess kompakta och moderna design som kombinerar funktionalitet med stil. Dess hållbarhet och tålighet gör den till en långsiktig investering för att alltid hålla dina tillbehör organiserade. Vänta inte längre med att ta ditt spel till nästa nivå!

Lär dig mer om märket Head

Head är ett välkänt märke inom sportvärlden, särskilt känt för sin innovation och kvalitet inom padel- och tennistillbehör. Med års erfarenhet har Head etablerat sig som en referens inom sektorn och erbjuder produkter som möter professionella och amatörspelares behov.

Deras engagemang för kvalitet och ständiga förbättringar återspeglas i varje produkt. Från högteknologiska rack till tillbehör som denna necessär, garanterar Head en överlägsen upplevelse på spelplanen.

Features
Våra bästa produkter