Head Base Ryggsäck svart gul
  • Head Base Ryggsäck svart gul

Head Base Ryggsäck svart gul

PVP: 438,78 kr
273,84 kr
-38% Head Padel
Padel ryggsäck Head Base svart gul | Skydda all din padelutrustning med den nya Base-ryggsäcken från märket Head, som har designats med mycket motståndskraftiga material för att förhindra slitage.
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 19 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padel ryggsäck Head Base Ryggsäck svart gul

Njut av de nya kollektionerna av dina favoritmärken som du kan hitta i vår padelbutik online. En av dem är den nya katalogen av padelpadelrack från märket Head där du kan hitta Base-väskan som har designats i svart med gula detaljer.

Å andra sidan har den ett vadderat fack för att skydda ditt padelracket från eventuella slag. samt ett rymligt och lättillgängligt huvudfack. Den innehåller också mindre fickor för tillbehör och vadderade ytor för att göra den mer bekväm när den bärs på ryggen.

Liten basväska i svart och neongult, funktioner

  • Huvudbasen har ungefärliga mått på 54 x 33 x 13.
  • Individuellt utrymme för att förvara padelracket.
  • Sidofickor för att förvara bollar eller en vattenflaska.
  • Handtagen är vadderade så att du kan bära den bekvämt från en plats till en annan.
  • Svart design med neongula detaljer.
  • Ny kollektion av Head 2022 padelväskor.

Vem är det till? Den är idealisk för de människor som vill ha en ryggsäck där de kan förvara alla sina tillhörigheter på ett ordnat sätt. Dessutom, tack vare dess storlek, kan du också använda den för att gå till jobbet eller universitetet.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess moderna design i svart med märkeslogotypen i neongult, en kombination som är perfekt att bära med dina sportkläder eller till och med med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Njut av den bästa prestandan på banan med Head Sport, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Och det är att det erbjuder ett brett utbud av produkter till bästa pris så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Professionella spelare på nivån Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo eller Ari Sánchez representerar företaget på banorna i World Padel Tour. Den här säsongen kommer du att älska deras nya kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor. Upptäck dem i vår webbutik!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter