Wristbands Huvud 2,5" rosa
  • Wristbands Huvud 2,5" rosa

Wristbands Huvud 2,5" rosa

PVP: 76,79 kr
65,27 kr
-16% Head Padel
Wristbands Head 2.5 | Njut av större stöd med de korta rosa huvudarmbanden, ett tillbehör som kan absorbera svett från armarna och stödja leden
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Wristbands Head 2,5 rosa

Komplettera ditt utseende för att spela padel med de 2,5" rosa armbanden, ett komplement som du kan hitta i den nya HEAD 2023-katalogen. De har en kortare storlek, cirka 7 gånger 7 centimeter, som stöder leden men inte begränsar dess rörelse. erbjuder också bra svettabsorption och den är gjord med kvalitetsfibrer.

Så den kombinerar 90 % nylon med 10 % elastan, vilket gör dem elastiska och även motståndskraftiga för att alltid erbjuda bästa prestanda. Du kan få dem i en blisterförpackning med 2 enheter och i olika färger för att välja den du gillar bäst. För att avsluta, försäkrar vi dig om att du kommer att gilla dem vid första anblicken på grund av deras rosa estetik.

Wristbands Head 2,5" i rosa, egenskaper

  • Head 2,5" rosa säljs i ett paket med två enheter.
  • Kvalitetstyger som ger bra motstånd.
  • De ger gemensamt stöd.
  • Hjälper till att förhindra att svett från dina armar hamnar på dina händer.
  • De kombinerar nylon med elastan i sin sammansättning.
  • Tillgänglig i den nya Head Padel 2023 tillbehörskatalogen.

Vem är det till? Vi rekommenderar dem till tjejer eller pojkar som vill hålla handleden stödd, eftersom de kommer ur en skada och inte vill drabbas av obehag i området, eftersom de nya Head-armbanden passar perfekt och även absorberar svett.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material är de extremt hållbara så att de alltid erbjuder spektakulära prestanda. Dessutom är de väldigt coola tack vare deras rosa finish med märkets vita logga.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter