Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Explorer Pro 4.0
  • Drop Shot Explorer Pro 4.0
  • Drop Shot Explorer Pro 4.0

Drop Shot Explorer Pro 4.0

PVP: 2 303,70 kr
1 206,15 kr
-48% Drop Shot
padel racket de padel Drop Shot Explorer Pro 4.0 | Oslagbara sensationer med det nya Lucas Campagnolo-racket, ett Drop Shot-racket som erbjuder kraft och kontroll samt en spektakulär touch när du slår
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Explorer Pro 4.0 2022

Lär känna på djupet den nya katalogen med produkter för att spela Drop Shot 2022 padel . Vi presenterar Explorer Pro 4.0 padel racket i rött och guld, en modell som du kommer att se i händerna på Lucas Campagnolo, professionell spelare i Woprld Padel Tour. Den kännetecknas av sin fantastiska balans, så du kommer att ha ett fantastiskt spel.

Den presenterar rivformat med medium balans utöver mycket elastiskt eva tech-gummi, vilket ger mycket goda upplevelser i komfort. Till exteriören har 12k kol använts, vilket ger den stor styrka och soliditet.Den innehåller även strävhet och antivibrationsteknik för att eliminera obehag.

Drop Shot Explorer Pro 4.0 rött och guld, funktioner

  • Design av drop shot Explorer Pro 4.0 i överdimensionerat format och innehöll balans.
  • Det blir en officiell produkt av Lucas Campagnolo, WPT-spelare.
  • Oslagbara sensationer med eva tech gummikärnan.
  • Grova ansikten för att uppnå större effekter i dina bilder.
  • Solid och motståndskraftig struktur tack vare användningen av kol.
  • Du kommer knappast att märka vibrationer på grund av användningen av korksystem och silikonkanalteknologier.
  • Undvik brott eller repor tack vare det integrerade skyddet i ramområdet.
  • Ny kollektion av högpresterande Drop Shot 2022-racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för idrottare på hög nivå som behöver kraft och kontroll i lika mått, eftersom Explorer 4.0 är mycket välbalanserad och låter dig reagera effektivt på alla åtgärder i spelet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den tillhör serien av officiella Lucas Campagnolo-produkter, så sammanför den de bästa teknologierna och designen från varumärket. Du kommer att blända tack vare sin svarta finish, röda centrala logotyp och gyllene detaljer, spektakulära!

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Lucas Campagnolo, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård
Våra bästa produkter