Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Essence 1.0
  • Drop Shot Essence 1.0
  • Drop Shot Essence 1.0

Drop Shot Essence 1.0

PVP: 2 523,10 kr
2 017,93 kr
-21% Drop Shot
padel racket de pádel Drop Shot Essence 1.0 | Få dina bästa bilder med detta mångsidiga Drop Shot padel racket, en balanserad modell som också innehåller den bästa tekniken och designen från märket
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Essence 1.0 White and Gold

Njut av den bästa prestandan på banan med den nya padellkollektionen Drop Shot 2022. I den hittar du Essence 1.0 vita padel racket med röda detaljer, en modell som är mycket väl kompenserad för sitt överdimensionerade format och medelbalans, vilket ger både kraft och kontroll .

Varumärket har använt den senaste generationens material för sin konstruktion och kombinerar därmed kol med LCP-fibrer, vilket särskilt ökar dess motståndskraft. Den har även strävhet i ansiktena, anti-vibrationssystem och eva pro gummi inuti för att inte tappa känslor.

Drop Shot Essence 1.0 vit och röd, funktioner

  • Stort format med medium balans av nya Drop Shot Essence 1.0.
  • 100 % kolstruktur med dubbla rör.
  • Lägenheter med LCP-filament som förbättrar deras motståndskraft mot utmattning eller stötar.
  • Mer kontroll och elastisk touch med eva pro gummikärna.
  • Textur med grovhet i planen för att förstärka effekterna.
  • Reducerar vibrationer till ett minimum tack vare tekniken som appliceras på manschetten.
  • Integrerat skydd för att förhindra skav eller repor mot golvet.
  • Katalog över Advanced Drop Shot 2022 spadar.

Vem är det till? Vi kan rekommendera den till avancerade eller medelhöga spelare som letar efter bästa prestanda både i anfall och försvar eftersom det är en mycket balanserad padel racket, så den är väldigt välbalanserad när det gäller kontroll och kraft.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess prestanda på banan erbjuder den en spektakulär finish som får dig att glänsa i varje tävling. Du kommer att älska dess nya exponerade kolfinish, vita detaljer, guld och röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

Drop Shot Sport har i flera år varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter