Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Power 2.0
  • Drop Shot Power 2.0
  • Drop Shot Power 2.0

Drop Shot Power 2.0

PVP: 2 523,10 kr
1 096,46 kr
-57% Drop Shot
padel racket de pádel Drop Shot Power 2.0 | Ta fram din starkaste sida med detta avancerade Drop Shot-racket, en diamantformad modell, hög balans och mjukt gummi för att förbättra sensationerna
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Power 2.0 Roja

Vinn dina matcher med kraftfulla skott tack vare det nya svarta och röda Power 2.0 padel racket, en modell med fantastisk kraft som Drop Shot 2022 har utvecklat. Liksom sin föregångare har den designats med en diamantform och hög balans men med mjukt eva-gummi för att förbättra sin touch.

Således genererar den mycket bra sensationer och bollutbyte. För den yttre strukturen har 100 % kol använts för ökad styrka och för att undvika eventuellt brott. Den har också energipro-teknologi för överlägsen prestanda, grovhet på ytan och ett antivibrationssystem för att undvika obehag.

Drop Shot Power 2.0 röd, funktioner

  • Drop Shot Power 2.0 är ett power padel racket på grund av dess diamantformat med hög balans.
  • Energy Pro-teknik för att behålla kontrollen och svara mer effektivt.
  • Solid och styv struktur tack vare användningen av kol och svart system.
  • 3D-yta som ger större effekter.
  • Mjukare och bekvämare slag tack vare nävens antivibrationsteknik.
  • Dubbelrör som ger större soliditet.
  • Eva mjuk gummikärna för oslagbara upplevelser.
  • En av de mest kraftfulla padel racket i Drop Shot 2022.

Vem är det till? Det är mer fokuserat på spelare med en offensiv profil eftersom det erbjuder mycket bra stämpling på grund av sitt format och balans, så det hjälper dig att få kraftfulla skott för att vinna poängen.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett power padel racket försummar det inte komforten tack vare det mjuka gummit och antivibrationstekniken. Den återkommer också med en väldigt cool design, som kombinerar färgen svart med rödaktiga toner och ett grönt hjärta.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

I flera år har Drop Shot Sport varit ett av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen och blivit en av allmänhetens favoriter. Det erbjuder ett brett utbud av Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och kvalitetstillbehör till ett bra pris.

Den arbetar med de bästa materialen och teknologierna och tillämpar dem på sina produkter för att uppnå överlägsen prestanda. Den har för närvarande representation av professionella spelare som Juan Martín Díaz, Eduard Bainad eller Eva Gayoso, ett tydligt exempel på kvaliteten på dess padel racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter