Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0
  • Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0
  • Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0

Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0

PVP: 2 303,70 kr
1 096,46 kr
-53% Drop Shot
padel racket de pádel Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0 | Placera bollen där du lägger ögat med detta Drop Shot-kontrollracket, den erbjuder en bred sweet spot och halvmjuk touch för tekniska spelare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0 2022

Vi analyserar fullständigt alla nyheterna i Drop Shot 2022, eftersom den innehåller modeller så tekniska som Explorer Pro Soft 1.0 padel racket i blått och rosa. Den kännetecknas av sitt runda format med innesluten balans samt mjukt eva-gummi för en mjukare touch.

Tack vare det mjuka skummet och antivibrationsteknologierna som appliceras på greppet genererar den knappt vibrationer så att du kan spela utan obehag. Den presenterar en 100 % kolkonstruktion utöver CURV 360-systemet för att förbättra dess prestanda. Den innehåller också 3D-ansiktsgrovhet och ett skydd på den övre delen.

Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0 blå, funktioner

  • Drop Shot Explorer Pro Soft 1.0 har en halvmjuk touch, tack vare mjukt eva-gummi.
  • Vi definierar det som ett kontrollpadel racket på grund av dess runda form och innehöll balans.
  • Bred sweet spot för att minska otvingade fel.
  • Kolkonstruktion med dubbla rör för större .
  • Yta med grovhet, så det genererar större effekter.
  • Antivibrationsteknik applicerad på näven, vilket förhindrar skador.
  • Integrerat skydd i överdelen för att undvika stötar.
  • Ny kollektion av Drop Shot 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Den är designad för avancerade eller medelhöga spelare, eftersom det är ett mycket hanterbart kontrollpadel racket som hjälper oss att placera bollen exakt i motståndarens plan. Dessutom gör dess mjukare touch den mycket bekväm.

Varför kommer du att gilla det? PA vid ett ögonkast kommer att fånga din uppmärksamhet eftersom dess finish är den coolaste. Den här säsongen kommer den tillbaka med en kombination av synligt kol, blå central logotyp och detaljer på planen och hjärtat i rosa.

Ta reda på mer om varumärket DROP SHOT

DropShot Padel har en lång historia bakom sig tack vare ansträngning och dagligt arbete som grundpelare. För närvarande har den en närvaro i mer än 20 länder med sitt breda sortiment av paddelprodukter.

Varje säsong innehåller revolutionerande teknik och nya material för att tillfredsställa den mest krävande publiken. Juan Martín Díaz, en professionell WPT-spelare, representerar företaget i backen.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter