Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristbands Bullpadel BPMU-WPT2312 citronsvarta
  • Wristbands Bullpadel BPMU-WPT2312 citronsvarta

Wristbands Bullpadel BPMU-WPT2312 citronsvarta

PVP: 131,09 kr
120,13 kr
-9% Bullpadel
Bullpadel-armband BPMU-WPT2312 citronsvarta | Undvik svett när du spelar padel med de nya Bullpadel BPMU-WPT2312-armbanden, ett tillbehör som ingår i World Padel Tour-kollektionen

Bullpaddelpaddelarmband BPMU-WPT2312

Upptäck den nya Bullpadel 2023-katalogen där du kan hitta den nya kollektionen av tillbehör som du kan utrusta dig med för spelet. Inuti kan du hitta BPMU-WPT2312 armband som säljs i ett paket med två par, några i gult och andra i svart.

Detta tillbehör är idealiskt för att ta bort svett från pannan medan du spelar padel, det hjälper också till att förhindra svett från dina armar från att passera till dina händer medan du spelar. Å andra sidan är den av hög kvalitet så att du inte behöver oroa dig för att den ska drabbas av slitage av användning eller tvätt.

Bullpadel BPMU-WPT2312 armband, egenskaper

  • Bullpadel BPMU-WPT2312 är en del av World Padel Tour-kollektionen.
  • Större slitstyrka tack vare användningen av bomullstyg.
  • De säljs i ett paket med två par, några i gult och andra i svart.
  • De tillåter svettens svett så att den inte ackumuleras.
  • De förhindrar att svett från dina armar överförs till dina händer medan du spelar.
  • Bullpadel tillbehörskatalog för padel 2022.

Vem är det till? Utan tvekan är det viktigt för alla dessa människor att värmen inte slutar när det kommer till att spela padel, eftersom det är ett mycket bekvämt tillbehör som hjälper dig att ta bort svett från ditt ansikte och förhindra att det från dina armar passerar genom dina händer medan du spelar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom de kommer i ett paket med två olika modeller, en i gult och den andra i svart, så att du kan bära dem hur du vill. Det är också en del av den officiella samlingen av World Padel Tour så att du kan klä dig som ett proffs.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är lojala mot BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har vetat hur man anpassar sig till nya tider för att erövra hela allmänheten. Den här säsongen har den en varierad katalog av högkvalitativa padelskor, kit, väskor och racket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter