Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU223 FW blå korall fluor wristbrand
  • Bullpadel BPMU223 FW blå korall fluor wristbrand

Bullpadel BPMU223 FW blå korall fluor wristbrand

PVP: 120,67 kr
109,15 kr
-10% Bullpadel
Padelarmband Bullpadel BPMU223 FW blå korall fluor | Utrusta dig själv med tillbehören som bärs av de bästa med de nya Bullpadel-armbanden designade med absorberande tyger för att hjälpa dig att bekämpa svett

Padel armband Bullpadel BPMU223 FW blå korall fluor

Kollektionen av Bullpadel-armband till bästa pris är nu tillgänglig i vår padelbutik online. Upptäck BPMU223-armbanden som säljs i ett paket med två enheter, en i svart och korall och den andra i marinblått och limegult.

Dess huvudsakliga funktion är att hjälpa till att avlägsna svett från ansiktet och förhindra att det från armarna passerar till händerna, även om det också hjälper till att hålla området varmt för alla de personer som har drabbats av en skada. Det hjälper också till att undvika att göra dåliga drag medan du spelar.

Bullpadel BPMU223 armband, egenskaper

  • Bullpadel BPMU223 FW fluor korallblått hindrar inte rörelser.
  • De hjälper till att ta bort svett från ansiktet som en handduk.
  • Det hindrar svetten från dina armar från att passera till dina händer medan du spelar.
  • De låter dig utföra rörelserna medan du spelar.
  • De transpirerar svett och hindrar den från att ackumuleras.
  • Bullpadel tillbehörskatalog för dam 2022.

Vem är det till? Det är ett perfekt tillbehör för de spelare som vill bekämpa svetten i ansiktet medan de spelar men som inte vill använda en handduk för att ta bort svetten, utan snarare något snabbare.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla dem på grund av hur bekväma de är, utan också för att var och en har designats på olika sätt. En av dem har designats i korall med rött och den andra i marinblått och grönt. Du kommer att älska dem!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är trogna BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har kunnat anpassa sig till den nya tiden för att erövra hela publiken. Denna säsong har en varierad katalog av högkvalitativa skor, kit, väskor och padelracket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte mer och njut av en unik upplevelse.

Features År: 2022
Våra bästa produkter