Pack Bullpadel FIP Next Pro 3 Rör
  • Pack Bullpadel FIP Next Pro 3 Rör

Pack Bullpadel FIP Next Pro 3 Rör

PVP: 228,72 kr
185,94 kr
-19% Bullpadel
3 Rör Bullpadel FIP Next Pro bollar | Spara pengar när du köper padelbollar med det nya paketet med tre Bullpadel FIP Next Pro bollburkar där nio långvariga enheter kommer

3 Rör Bullpadel FIP Next Pro padelbollar

För alla som spelar padel flera gånger i veckan och vill sluta spendera pengar på padelbollar, ger vi dig det nya paketet med 3 burkar Bullpadel FIP Next Pro-bollar, en signaturmodell som har tillverkats med högsta kvalitet för att ge allt på banan.

På banan erbjuder den stor hastighet såväl som en varaktighet som gör att du kan leka med dem under lång tid och förhindrar att de slits ut snabbt. Bland dess material hittar vi naturlig filt som hjälper till att förbättra känslan i varje slag som ges.

Paket med 3 båtar Bullpadel FIP Next Pro, egenskaper

  • Förpackningen med 3 Bullpadel FIP Next Pro-krukor innehåller 9 högkvalitativa bollar.
  • Den erbjuder stor hastighet såväl som en fantastisk bolleffekt.
  • Dess tillverkning har gjorts med naturlig filt som hjälper till att förbättra sensationerna när man slår bollen.
  • Högdensitetsgummikärna som hjälper till att förhindra tryckförlust.
  • Det blir den officiella balen för International Padel Federation
  • Ny modell av Bullpadel 2022 padelbollar.

Vem är det till? Den är perfekt för alla som vill ha bollar som de kan leka med ett tag utan att tappa kvaliteten direkt, då de har designats med tekniska material som ökar deras hållbarhet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att kunna sluta köpa bollar kontinuerligt, och därmed undvika att behöva spendera pengar kontinuerligt eftersom du kommer att kunna spela med dem under lång tid.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig med BullPadel Sport, ett riktmärke på padelmarknaden som har blivit ett av favoritmärkena bland allmänheten. Hennes goda arbete har lett henne till att utrusta spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez och Victoria Iglesias.

Utan tvekan är det den bästa garantin för kvalitet. Vänta inte längre utan njut av dess breda utbud av högkvalitativa padelracket, skor, kit, väskor och tillbehör anpassade efter varje typ av spelares behov.

Features År: 2022
Våra bästa produkter