Pack Bullpadel FIP  Next 3 Rör
  • Pack Bullpadel FIP  Next 3 Rör

Pack Bullpadel FIP Next 3 Rör

PVP: 181,01 kr
153,04 kr
-16% Bullpadel
3 Rör Bullpadel FIP Next bollar | Njut av ett snabbt och dynamiskt spel med detta paket Bullpadel padelbollar, en av de mest använda eftersom de är de officiella i förbundet
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 25 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

3 Rör Bullpadel FIP Next padelbollar

Om du vill spara pengar har vi förberett det nya paketet med 3 burkar Bullpadel FIP Next bollar. Det är den officiella bollen för International Padel Federation, så den är gjord med kvalitetsmaterial för att uppnå bästa prestanda samt utmärkt hållbarhet så att du inte behöver byta dem så ofta.

Den nya Bullpadel-bollen har designats i gult med en kontrasterande logotyp, så den ger bra synlighet både ute och inne. Det erbjuder också en snabb återhämtning, så den erbjuder en större rebound och därför ett mer dynamiskt spel.

Paket med 3 Bullpadel FIP Nästa båtar, egenskaper

  • Med Bullpadel FIP Next pack får du billigare bollar.
  • Du kommer att få mer studs och snabbhet i ditt spel.
  • Kvalitetsmaterial som garanterar optimal hållbarhet.
  • Officiell bal för Internationella Padelförbundet.
  • I gul färg och korrekt trycksatt flaska.
  • Ny modell av Bullpadel paddelbollar.

Vem är det till? För hög tävling och även för träning eftersom de erbjuder den bästa prestandan i alla situationer, behåller sina egenskaper längre så att du inte behöver byta dem mitt under en match.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det har totalrenoverats, vilket ger ett spektakulärt slutresultat. Dessutom, genom att köpa detta paket med paddelbollar sparar du pengar, eftersom de är billigare än om du köper dem individuellt.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig med BullPadel Sport, ett riktmärke på padelmarknaden som har blivit ett av favoritmärkena bland allmänheten. Hennes goda arbete har lett henne till att utrusta spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez eller Victoria Iglesias.

Utan tvekan är det den bästa garantin för kvalitet. Vänta inte längre utan njut av dess breda utbud av högkvalitativa Padel rackets, skor, kit, väskor och tillbehör anpassade efter varje typ av spelares behov.

Features År: 2022
Våra bästa produkter