Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMUAS06 armband pastell orange vit
  • Bullpadel BPMUAS06 armband pastell orange vit

Bullpadel BPMUAS06 armband pastell orange vit

PVP: 131,64 kr
120,12 kr
-9% Bullpadel
Padelarmband Bullpadel BPMUAS06 pastell orange vit | Torka av svetten från pannan medan du spelar padeltennis med de nya BPMUAS06-armbanden från Bullpadel som finns i vitt och orange för att matcha dina kläder

Tekniska armband Bullpadel BPMUAS06 pastell orange vit

Vi har redan den nya kollektionen av tillbehör från företaget Bullpadel där du kan utrusta dig som ett proffs. Köp BPMUAS06 padelarmband designade det ena i orange och det andra i vitt och som ingår i den officiella kollektionen tillsammans med Alejandra Salazar.

När du väl har tagit på dem kommer du att märka hur lätta de är tack vare materialen som har använts i deras tillverkning, som också ger bra svettabsorbering. Det kommer också att hjälpa till att förhindra dåliga rörelser, vilket är anledningen till att de är perfekta för personer som precis kommit tillbaka från en skada.

Kvinnors armband BPMUAS06 orange och vit, funktioner

  • Bullpadel BPMUAS06 pastell orange vit ger en stor absorptionsförmåga.
  • De har designats i laxfärg och den andra i vitt för att kunna kombineras med dina kläder.
  • De är ansvariga för att absorbera svetten från armarna och förhindra att den passerar till händerna.
  • De är lättast och passar väldigt bra till handledsområdet.
  • De samlar inte på sig svett så de blir väldigt bekväma när de väl är på.
  • Bullpadel tillbehörskatalog för kvinnor 2022.

Vem är det till? Den är perfekt för de spelare som vill förhindra att svetten från pannan går till ögonen och att svetten från armarna går till händerna eftersom Bullpadel-armbanden hjälper dig att ta bort svetten omedelbart.

Varför kommer du att gilla det? Inte bara kommer du att kunna ge det bästa av dig själv med dem på, utan du kommer också att älska deras design, var och en i olika färger med Alejandra Salazars initialer broderade i svart.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är trogna BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har kunnat anpassa sig till den nya tiden för att erövra hela publiken. Denna säsong har en varierad katalog av högkvalitativa skor, kit, väskor och Padel rackets.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte mer och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter