armband Asics Performance svart
  • armband Asics Performance svart

armband Asics Performance svart

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Asics
Asics Performance svart | Köp Asics padel performance svettband i svart med vitt logo, ett tillbehör från Asics för att stödja leden samt förhindra svett
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband Padel Asics Performance svart

Om du besväras av fukt på armarna föreslår vi armband i svart med vitt logo från Asics, ett tillbehör som hjälper dig att hålla svetten i schack så att du kan prestera på din bästa nivå under dina krävande tävlingar.

De är elastiska och anpassar sig perfekt till din handled, vilket också hjälper till att skydda leden. Dessutom hjälper de dig att hålla i racketen ordentligt och förhindra att den glider ur händerna på grund av svett.

Egenskaper hos Asics svarta armband med vitt logo

  • Asics performance tappar inte egenskaper över tid.
  • Standardstorlek, erbjuder stor absorbering av fukt.
  • Passform utan att strama.
  • Sammansättning av blandade materialtyper som förbättrar deras prestanda.
  • Deras mjuka känsla gör dem mycket lätta att spela med, de hindrar inte.
  • Katalog över komplement för Asics spelare.

Vem är de för?

De är det perfekta tillbehöret för alla spelare, man eller kvinna, som är besvärade av svett på armarna och behöver kvalitetssvettband som förhindrar att svettdroppar når händerna, vilket försvårar greppet om racketen.

Varför kommer du att gilla dem?

Eftersom de är tillverkade av kvalitetsmaterial som inte förlorar egenskaper över tid eller efter tvättar. Dessutom, med deras design i svart färg, kan du bära dem med vilken utrustning som helst.

Upptäck mer om märket ASICS

Alla känner till kvaliteten på Asics Padel, en referenspunkt för många idrottare. Med mottot "En sund själ i en sund kropp" presenterar de sig i denna krävande sektor som en av de största tillverkarna av sportkläder, padelracketar, skor och andra tillbehör.

Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet. Många professionella spelare tävlar med Asics produkter. Gör som dem och prestera på din bästa nivå!

Features År: 2024
Våra bästa produkter