Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU-WPT2212 Marinblå armband
  • Bullpadel BPMU-WPT2212 Marinblå armband

Bullpadel BPMU-WPT2212 Marinblå armband

PVP: 131,64 kr
120,12 kr
-9% Bullpadel
Paddelarmband Bullpadel BPMU-WPT2212 Marinblå Carmesi | Förhindra kroppssvett från att hamna i ögonen eller på händerna tack vare BPMU-WPT2212-armbanden från Bullpadel-kollektionen för World Pade Tour
Skriv en recension

Långa armband Bullpadel BPMU-WPT2212 Marinblå Carmesi

Den nya kollektionen av tillbehör från företaget Bullpadel är tillbaka. Inuti kan du hitta BPMU-WPT2212 padelarmband, en design som du kommer att se många proffs bära eftersom den är en del av varumärkets officiella kollektion för en av de mest erkända tävlingarna i padelvärlden, World Padel Tour.

Material som bomull, polyester och spandex har använts i dess tillverkning, som förutom att ge stor motståndskraft mot slitage eller tvätt, erbjuder stor elasticitet för att kunna göra alla nödvändiga rörelser när man spelar. Dessutom hjälper den också till att absorbera svett från armar och händer.

Bullpadel BMPU-WPT2212 armband, egenskaper

  • Bullpadel BMPU-WPT2212 är stora.
  • Officiell samling för World Padel Tour.
  • De säljs i förpackningar om två enheter.
  • Tillverkad av 70% bomull, 25% polyester och 5% spandex
  • Varje enhet med en annan färg och design.
  • Samling av tillbehör för att spela padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? Den är idealisk för spelare som är trötta på att svetten från armarna passerar till händerna, vilket gör att racket glider och därför hindrar dem från att kunna spela bekvämt, eller för personer vars pannsvett går in i ögonen och gör dem obekväma.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla dem på grund av hur bekväma de är och för att designen har den ena tillverkats i rött och den andra i svart med företagets logotyp och även World Padel Tour, utan tvekan ett mycket trevligt val av färger!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är trogna BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har kunnat anpassa sig till den nya tiden för att erövra hela publiken. Denna säsong har en varierad katalog av högkvalitativa skor, kit, väskor och Padel rackets.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Delfi Brea eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte mer och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter