Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrip Wilson Comfort Unitario
  • Overgrip Wilson Comfort Unitario

Overgrip Comfort Unitario

32,91 kr
Wilson Padel
Köp 1 Wilson comfort overgrip i vitt, nu i enstaka enheter, de som föredrar padelspelare för att förbättra greppet på deras padel racket

Overgrip Comfort Unitario

Ni känner säkert alla redan till det breda utbudet av tillbehör som Wilson lanserar på marknaden. Köp de lösa komfortövergreppen , det perfekta alternativet om du bara behöver en och inte vill köpa några hinkar eller blisterförpackningar. Som alltid ger de dig det bästa greppet och den bästa svettupptagningen så att du kan anpassa racket efter din hand.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till manliga eller kvinnliga spelare med svettiga händer, även under blåsiga säsonger. De är också designade för att öka tjockleken på greppet och bättre greppa ditt padel racket.

Varför kommer du att gilla det? För de är väldigt lätta att sätta på, med lim i båda ändar. Dessutom är dess material ultrabeständigt för att hålla i bra förhållanden för fler spel.

Produktens egenskaper

  • Det enhetliga komfortövergreppet är det mest använda av allmänheten.
  • Det är 1 st som säljs löst från hinken.
  • Finns att köpa löst.
  • Resistent material för att använda den under fler spel .
  • Välj den färg du gillar bäst och kombinera den med ditt racket.
  • Den tillhör tillbehörskatalogen Wilson padel .

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Wilson Sports rykte inom sportvärlden är välkänt. Sedan 1914 har det utrustat de bästa atleterna från olika grenar, så dess bidrag till padelsektorn kunde inte saknas. Upptäck dess breda katalog med Padel rackets, skor och andra tillbehör anpassade till hela allmänhetens behov och med oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med dess nya padelkatalog, du kommer att älska den!

Features År: 2018
Våra bästa produkter