Pack Bullpadel Hack 03 + padelväskor
  • Pack Bullpadel Hack 03 + padelväskor
  • Pack Bullpadel Hack + Paletero 2020

Pack Bullpadel Hack 03 + padelväskor

PVP: 4 677,06 kr
3 838,95 kr
-18% Bullpadel
Ta fram vinnaren inom dig med detta Bullpadel-paket, det består av den kraftfulla Paquito Navarro Vertex 03 padel racket förutom sin spektakulära väska

Pack Bullpadel Hack 03 + padelväskor

Få ett av de bästa paketen för att spela padel till bästa pris: Bullpadel Hack 03-paketet med matchande Bullpadel-padelväskor. Den har en av de mest kraftfulla racket, Paquito Navarros hack designad med en diamantform och hög balans. Dessutom innehåller denna säsong redan hesacore från fabriken.

Den har tillverkats med den senaste generationens anpassade viktsystem och kol i sin struktur. Huvudnyheten är multieva-gummit i kärnan som förbättrar responsen på alla bollar. Du kommer också att njuta av en väska med stor kapacitet, med termoteknik och styva sidor.

Bullpadel Hack 03 med padelväskor, egenskaper

  • Detta paddelpaket-erbjudande består av Hack 02-racket, en av de mest kraftfulla.
  • Kärna med 2-densitet multi-eva gummi och inbyggd hesacore.
  • Anpassat viktsystem i ram och plugg som gör att du kan modifiera balansen.
  • Kolram förstärkt med nervsystemet och trikarbonteknologi på dess ytor.
  • Hack BPP-20012 2020 padel racketväska med 2 termosidor för padel racket.
  • Mycket robust tack vare konstruktion med hårt material.
  • Ventilerad ficka för att lämna skor eller smutsiga kläder.
  • Officiella Paquito Navarro-produkter från den nya Bullpadel-racketkollektionen .

Vem är det till? Perfekt för professionella spelare eller spelare på hög nivå, med erfarenhet och som letar efter ett kraftfullt padel racket för att utveckla sitt attackspel samt en stor racketväska för att bära sin utrustning väl skyddad.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett av de mest sålda padelpaketen, eftersom det har produkter av högsta kvalitet. Njut av nya Hack och Paquito Navarro padelväskor, båda med en svart design och gula toner.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya BullPadel Sport-kollektionen, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padel racket, kläder, skor och padelväskor där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Topp tio spelare i rankingen som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio är lojala mot varumärket. Tveka inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter