Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Bullpadel Hack 02 + Paletero 2020
  • Pack Bullpadel Hack 02 + Paletero 2020

Pack Bullpadel Hack 02 + padelväskor 2020

PVP: 3 949,20 kr
3 125,90 kr
-21% Bullpadel
Köp Bullpadel-paketet som består av det kraftfulla Hack 2020 och den matchande Adidas padelväskan, produkter som Paquito Navarro kommer att bära på WPT

Pack Bullpadel Hack 02 + padelväskor 2020

Krossa dina motståndare med Bullpadel padel pack med BullPadel Hack 02 padel racket med matchande racketväska , bollar, exklusiv skjorta och overgrip. Visa dina vinnande slag med Paquito Navarros vapen, 1:a i World Padel Tour-rankingen. Dessutom kan du förvara den i Adidas Barricade padel racketväska i gult och skydda den från eventuella slag inuti väskan. Njut av de bästa funktionerna och den spektakulära designen, du kommer att bli avundsjuk på dina kamrater!

Vem är det till? Avsedd för erfarna spelare, med en avancerad nivå och stammisar i backen som behöver en kraftfull padel racket för att vinna sina strider. Dessutom att kombinera det och transportera det i en robust padelväskor och med långvariga material.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är produkter tillverkade med de bästa materialen på marknaden för att säkerställa maximal prestanda på banan. Dessutom kommer Paquito Navarro att bära dem i World Padel Tour masters, missa inte dem!

Påtvinga dina rivaler med Bullpadel Hack-paketet

  • Maximal kraft av den svarta och gula Hacka med diamantform, krossa dina rivaler.
  • Den som valts av Paquito Navarro, topp tio WPT-spelare.
  • Adidas padelväska med exklusiv ficka för skor.
  • Stor kapacitet, med måtten 30 x 60 x 40 cm.
  • Bra grepp av Hesacore.
  • Padel Zone teknisk t-shirt.
  • Head padel bollar eller liknande.
  • Produkter från den avancerade serien BullPadel 2020 Padel rackets .

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

BullPadel, har blivit ett erkänt varumärke inom denna sport. Den har ett brett sortiment av material: padel racket, träningsskor, tekniska kläder och andra tillbehör för att utrusta dig från topp till tå. Dess ständiga utveckling gör att den kan producera mycket konkurrenskraftiga produkter anpassade till allmänhetens behov. Dessutom är professionella spelare som Paquito Navarro, hajen Maxi Sánchez och Victoria Iglesias lojala mot varumärket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-380 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2018
Våra bästa produkter