Grip Hesacore Bullpadel Mujer
 • Grip Hesacore Bullpadel Mujer

Grepp Hesacore Bullpadel Rosa

PVP: 219,40 kr
196,91 kr
-11% Bullpadel
Förbättra greppet på ditt racket med detta Bullpadel-grepp, designat för att undvika obehag, med en mindre storlek och rosa färg för kvinnor
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Grepp Hesacore Bullpadel Rosa

Märket Bullpadel återkommer ytterligare ett år med en modell som det upprepar men nu för spelarna. Du kan nu köpa Hesacore Grip i rosa, en accessoar som är avsedd för kvinnor eller de som har mindre händer eftersom det hjälper oss att anpassa oss bättre.

Å andra sidan fortsätter de med samma honeycomb-modell som kommer hjälpa oss att minska vibrationerna som är så irriterande. Dessutom, tack vare håligheterna i konkava former kommer du att kunna sätta in fingrarna för att få ett bättre grepp om racket och därför undvika att greppa fel och i efterhand drabbas av skador.

Grepp Hesacore Bullpadel Woman, egenskaper

 • Hesacore Bullpadel Women's Grip säljs i förpackningar om en enhet.
 • Tack vare panelformen ger den dig ett bättre grepp.
 • Minskar vibrationer.
 • Vi kommer att undvika skador tack vare att vi kommer att kunna greppa padel racket bättre.
 • Anpassningsbar till vilken padel racket som helst och lätt att placera
 • Storlek XS för personer med mindre händer.
 • Nya tillbehör till padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? För alla de spelare som är ute efter maximal komfort och ett bättre grepp om racket för att kunna ge det bästa av sig själva samtidigt som de undviker vibrationer och skador.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en liten storlek, perfekt för tjejer med mindre händer. Dessutom kommer den denna säsong i en vacker rosa färg som du kan kombinera med din padel racket och den som ser den på dig kommer att gilla den.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Det finns många spelare som är lojala mot BullPadel Sport, ett varumärke med argentinskt ursprung som har lyckats erövra all publik. Den här säsongen har en varierad katalog av produkter, där du hittar högkvalitativa skor, kit, väskor och Padel rackets för att utrusta dig väl i dina turneringar.

För närvarande representerar WPT-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte mer och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter