Black Crown Piton JR 2023
  • Black Crown Piton JR 2023
  • Black Crown Piton JR 2023

Black Crown Piton JR 2023

PVP: 767,90 kr
657,65 kr
-15% Black Crown
Black Crown Piton JR PITJR | Dyk in i padelvärlden med Black Crown Piton JR 2023. Designad för den unga mästaren, kombinerar den kraft, kontroll och en ojämförlig design padelracket
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Piton Junior Padelracket

Black Crown Piton JR 2023 är en fantastisk kombination av estetik och kvalitet, särskilt designad för junior padelspelare. Kombinationen av hållbarhet, lättvikt och design i glänsande svart färg med vitt gummi gör den till ett oslagbart val för de yngres lämpliga utveckling på padelbanan.

Med en vikt på cirka 314 gram erbjuder denna Black Crown-modell optimal manövrerbarhet, passar perfekt till barnens händer och garanterar balanserad kontroll och kraft i varje spel. Detta padelracket är en manifestation av Black Crowns hängivenhet och passion till framtidens padelmästare.

Egenskaper för Black Crown Piton JR padelracket

  • Har en rund form och en mer centrerad balans, vilket ger en jämvikt mellan kraft och kontroll.
  • Lågdensitets EVA-gummi inuti för utmärkt komfort när du slår bollen.
  • Konstruktion i glasfiber för enkel och mjuk hantering.
  • Förstärkt struktur gör den motståndskraftig mot stötar och slitage.
  • Särskilt anpassad till barnens hand med lägre vikt och mindre dimensioner än en vuxens padelracket.
  • Tillhör Black Crown 2023 padelracketkollektion.

Vem är den riktad till?

Vi rekommenderar Black Crown Piton JR för alla lovande ungdomar, pojkar och flickor mellan 7 och 12 år som tar sina första steg på padelbanan eller de som redan har erfarenhet och letar efter ett padelracket anpassat till deras spelnödvändigheter.

Varför kommer du att gilla den?

Black Crown Piton JR är en anpassning av märkets mest ikoniska modell, som erbjuder en bred sweetspot och en ojämförlig känsla vid slag. Dess eleganta svarta design kombinerad med guldiga detaljer får den att sticka ut, den kommer definitivt att vara avundsjuk på banan!

Lär dig mer om märket Black Crown

Black Crown är inte bara ett märke; det är ett uttalande i padelvärlden. Från början har det satt höga standarder, ständigt letar efter innovation och perfektion i varje design.

Med en rik historia av prestationer och ett konstant åtagande till excellens, har Black Crown lyckats konsolidera sin närvaro på padelbanor runt om i världen. Varje modell, som Piton JR, är en spegling av deras passion, engagemang och önskan att bara erbjuda det bästa till sina spelare.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 310-330 gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter