Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Hurricane 2022
  • Black Crown Hurricane 2022

Black Crown Hurricane 2022

PVP: 1 974,60 kr
1 776,60 kr
-11% Black Crown
padel racket Black Crown Hurricane 2022 | Fantastiska sensationer under spelet med detta Black Crown damracket, en modell med mjukt gummi och mycket kompenserad som Marta Marrero kommer att använda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel Black Crown Hurricane av Marta Marrero

Dra nytta av de nya kollektionerna för att förnya din allierade på banan till bästa pris. Köp det nya gula Hurricane padel racket som finns i Black Crown 2022 avancerade serie. Det är ett av Marta Marreros nya racket, gjorda med mjukt eva-gummi för en mer bekväm touch.

Den har även lägre vikt, så den är väldigt hanterbar och tack vare sitt runda format och medelbalans presterar den väldigt bra i anfall och försvar. Till strukturen har kol använts i ramen, glasfiber på sidorna, samt en grov finish som förbättrar effekterna.

Black Crown Hurricane av Marta Marrero, funktioner

  • Black Crown Hurricane 2022 innehåller mjukt eva-gummi för en mjukare touch.
  • Det är en av de nya racket för Marta Marrero, WPT-spelare.
  • Mångsidig racket tack vare sin runda form och medium balans.
  • Dubbelrörskonstruktion i 80% kol och glasfibersidor.
  • Yta med relief för att förstärka effekterna.
  • Ytorna är förstärkta med 12k tyg och innehåller grovhet.
  • Mycket bred sweetspot, underlättar träffen från alla positioner.
  • Finns i toppsortimentet Black Crown 2022 padel racketkollektion.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för spelare på hög eller medelhög nivå som letar efter ett hanterbart racket, det vill säga lätt att spela med det på grund av dess mjukare touch. Det kommer också att undvika obehag i armen i slutet av dina matcher.

Varför kommer du att gilla det? För på designnivå verkar det spektakulärt. Den ståtar med estetik på en svart bakgrund, vita kanter samt en central logotyp i gult. Förutom att vara en officiell Marta Marrero-produkt innehåller den spelarens logotyp.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa prestandan på banan med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag som har erövrat många spelares hjärtan. Den har för närvarande en bred samling av padel racket, kläder och andra högkvalitativa tillbehör.

Den här säsongen har han i sitt lag spelare som Marta Marrero eller Adrián Allemandi som är ansvariga för att representera varumärket i alla Masters of the World Padel Tour. Gilla dem och förse dig med de bästa produkterna.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter