Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Piton Attack 12K+
  • Black Crown Piton Attack 12K+

Black Crown Piton Attack 12K+

PVP: 2 742,50 kr
2 467,71 kr
-11% Black Crown
Black Crown Piton Attack 12K+ paddelpaddel | Ta ut bollen x 3 med lätthet tack vare detta Black Crown attack padel racket, en 100 % kolfibermodell för att garantera maximalt slag i spelet nära nätet.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Piton Attack 12K+ Verde

Dominera nätet med det nya Piton Attack 12k padel racket, en nyhet i den mest avancerade serien av Black Crown 2021. Den sticker ut för sin fantastiska punch tack vare det överdimensionerade diamantformatet och lätt balanserad, så att sweet spot är mindre och plats på toppen.

Dess rörformade är gjord av kol och planen är förstärkta med 12k tyg för en torrare touch och för att öka dess livslängd. Dessutom ger den mjuka eva gummikärnan större känsla av kontroll och komfort, så även om det är ett power padel racket genererar det mycket bra sensationer.

Black Crown Piton Attack 12K grön, funktioner

  • Överdimensionerat diamantformat med hög balans mellan Black Crown Piton Attack 12k+.
  • Ramen är gjord av dubbelt rörformigt kol.
  • Förstärkt yta med 12k tyg för en hårdare touch.
  • Du kommer inte att förlora känslan av kontroll och komfort tack vare det mjuka eva-gummit
  • Kraftracket för attackerande spelare.
  • Designad med en grov yta, vilket ger större effekter.
  • Stark och solid struktur för lång motståndskraft.
  • Ingår i Black Crown 2021 power racket-katalogen.

Vem är det till? Den är designad för professionella spelare eller spelare på hög nivå som baserar sitt spel på offensiva skott och som behöver en kraftfull racket för att slå bollen och få den från planen.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett kraftfullt racket, genererar det mycket bra känslor när man slår eftersom det inte är överdrivet hårt. Den återkommer även med en cool design i svarta och gröna detaljer som får dig att glänsa på banan.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Varumärket Black Crown Padel är en av de största exponenterna inom design och kvalitet, med sitt huvudkontor i Barcelona. Därifrån designar och tillverkar de alla produkter i sin omfattande katalog.

Det katalanska företaget började inom denna sektor för inte så länge sedan, men det är redan ett riktmärke för många professionella och amatörspelare. Njut av de bästa sensationerna med sin nya kollektion av padel racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter