Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Wolf
  • Black Crown Wolf

Svart kronvarg

PVP: 877,60 kr
767,35 kr
-13% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Wolf | Styr bollen med detta Black Crown initieringpadel racketlracket, ett padel racket av kontroll och mjuk touch som genererar de bästa sensationerna och nu till ett oslagbart pris
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Wolf 2021

Börja i denna sport med det gula Wolfpadellracket, en modell från den första serien av Black Crown 2021. Den har ett runt format och låg balans, så att du kommer att njuta av en bred slagyta så att du inte missar lätta bollar.

Dessutom kommer du inte att tappa känslor eftersom den innehåller mjuk gummi- och glasfiberkonstruktion, en kombination som ger en elastisk och mjuk touch. Ramytan har förstärkts 50 % med kol, så den ger större motståndskraft mot stötar eller stötar.

Black Crown Wolf gul, egenskaper

  • Bred sötfläck av Black Crown Wolf som kommer att förlåta våra misstag.
  • Glasfiber i ansikten, vilket ger den större spelbarhet.
  • Bra komfort tack vare den mjuka gummikärnan.
  • Kontrollpadel racket, med balans nära handen och runt format.
  • 50 % kolkompositram.
  • padel racket av snabb anpassning och mycket hanterbar.
  • En av Black Crown 2021 initieringpadel racketllracket.

Vem är det till? Vi rekommenderar vargen till amatörer, idrottare som spelar ibland eller bara har spelat en kort tid och behöver en kontroll, lätt och mjuk racket för att perfekta tekniken och förbättra.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett initieringsracket är det gjort med kvalitetsmaterial så att idrottaren kan känna de bästa sensationerna på banan. Dessutom gör dess svarta design och gula detaljer den coolast!

Ta reda på mer om varumärket Black Crown

Varumärket Black Crown Padel är en av de största exponenterna inom design och kvalitet, med sitt huvudkontor i Barcelona. Därifrån designar och tillverkar de alla produkter i sin omfattande katalog.

Det katalanska företaget började inom denna sektor för inte så länge sedan, men det är redan ett riktmärke för många professionella och amatörspelare. Njut av de bästa sensationerna med sin nya kollektion av padel racket.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter