Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Shark
  • Black Crown Shark

Black Crown Shark

PVP: 1 097,00 kr
986,75 kr
-11% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Shark | Höj din nivå med detta Black Crow padel racket, ett snabbt anpassningsbart racket med en bred sweet spot som kommer att förlåta misstag och hjälpa dig att utvecklas
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Shark 2021

Framsteg snabbt och fullända din teknik med Black Crown Shark padel racket , en modell med utmärkta egenskaper och ett fantastiskt pris från Black Crown 2021. Dess runda form och balans nära handen gör det till ett kontrollracket, så du kommer att placera bollen med lätthet.

Tack vare dess breda sweetspot kan vi korrigera off-center bollar. Den är också väldigt bekväm tack vare sitt mjuka gummi och du kommer snabbt vänja dig vid den eftersom planens glasfiber ger den större spelbarhet. Den har även en grov yta.

Black Crown shark lila, egenskaper

  • Black Crown Shark är ett kontrollpadel racket, med en rund form och låg balans.
  • Mjuk vid beröring, så den genererar knappt vibrationer.
  • Utmärkt bolleffekt och komfort med kärnans eva mjuka gummi.
  • Hyvlar med glasfiber för att ge den en elastisk touch.
  • Rörformad yta förstärkt 50 % med kol.
  • padel racket av snabb anpassning och mycket hanterbar.
  • En av Black Crown 2021 nybörjarracket.

Vem är det till? Den är perfekt för spelare som tränar regelbundet, med hög eller medelhög spelnivå som vill förbättra sig. Den är också idealisk för spelare som gillar kontroll, eftersom hajen erbjuder maximal precision i alla dina skott.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att njuta av utmärkt prestanda på banan, kommer du också att ha en fantastisk svart finish, med gula detaljer och krona. Få detta kompletta racket för nybörjare till bästa pris i vår webbutik.

Ta reda på mer om varumärket Black Crown

Black Crown Padel-varumärket är baserat i Barcelona, som är ett ungt företag som har tagit sig in på padelmarknaden med kraft. Det kan skryta med att designa och tillverka alla produkter i sin omfattande katalog på nationellt territorium.

Det katalanska företaget ligger i framkant av innovation och avantgarde, och är ett riktmärke för många professionella och amatörspelare. Njut av de bästa sensationerna med sin nya kollektion av padel racket.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter