Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Piton Air
  • Black Crown Piton Air

Black Crown Piton Air

PVP: 2 523,10 kr
2 138,60 kr
-16% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Piton Air naranja | Maximal precision med detta Black Crown-kontrollracket, Tito Allemandis racket återvänder med förbättrad prestanda och en bred sweetspot för att inte misslyckas
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Piton Air 2021 av Tito Allemandi

Hantera matchtiderna med Piton Air padel racket, en modell utvecklad av Black Crown 2021 och med utmärkta funktioner. Dess form och balans gör det mycket hanterbart, vilket hjälper oss att korrigera de mest off-center bollarna och det är den nya Tito Allemandi-racket.

Å andra sidan är den väldigt bekväm tack vare sitt mjuka eva-gummi och Avairs antivibrationsteknik integrerad i näven, så att du kan spela i timmar utan att märka obehag i armen. Strukturen är gjord av kol med ett sista lager av 3k tyg på planen.

Black Crown Piton Air orange, funktioner

  • Lägg bollen med precision i motståndarens plan med Black Crown Piton Air.
  • Tito Allemandi racket, WPT-spelare.
  • Utmärkt bolleffekt tack vare kärnans eva mjuka gummi.
  • Absorbera vibrationer med den nya Avair-manschetttekniken.
  • Kontrollpadel racket, med låg balans och rund form.
  • Rörformad 80% kol och ytor med 3 lager glasfiber och ett lager 3K kol.
  • Solid och stabil struktur för en homogen träff.
  • Nytt i Black Crown 2021 racketkatalogen.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som tränar regelbundet, med hög spelnivå och som vanligtvis spelar till höger, eftersom pythonluften är en kontrollpadellracket för att ta maximala precisionsskott.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom kvalitetsmaterial har använts för dess konstruktion, med vilka vi kommer att ha en stor garanterad prestanda. Dessutom är det Tito Allemandis racket med svart och orange design som du inte kommer att gå obemärkt förbi.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Black Crown Padel-varumärket är baserat i Barcelona, som är ett ungt företag som har tagit sig in på padelmarknaden med kraft. Det kan skryta med att designa och tillverka alla produkter i sin omfattande katalog på nationellt territorium.

Det katalanska företaget ligger i framkant av innovation och avantgarde, och är ett riktmärke för många professionella och amatörspelare. Njut av de bästa sensationerna med sin nya kollektion av padel racket.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Halv-mjuk, Mjuk
Våra bästa produkter