Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Piton 9.0 Soft
  • Black Crown Piton 9.0 Soft

Black Crown Piton 9.0 Soft

PVP: 2 632,80 kr
2 368,97 kr
-11% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Piton 9.0 Soft | Tappa inga känslor med detta mjuka racket från Black Crown, designat med ett runt format, låg balans och mjukt gummi för att minska armbesvär
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Piton 9.0 Mjuk svart och blå

Om du är benägen att avsluta matcher med obehag i armarna rekommenderar vi Piton 9.0 mjuka padel racket i svart och blått, en högtävlingsmodell från Black Crown 2021. Det är ett kontrollracket, så du kommer att njuta av en bred sweet spot för att inte att missa lätta bollar.

För ökad komfort har märket använt eva mjukt gummi inuti så att det knappt genererar vibrationer och förbättrar bolleffekten. När det gäller den yttre strukturen har kol använts och planen har förstärkts med 3k aluminiumtyg för att förbättra dess motståndskraft och hållbarhet.

Black Crown Piton 9.0 mjuk i svart, funktioner

  • Black Crown Piton 9.0 Soft genererar knappt några vibrationer.
  • Runt format med innesluten balans, så det är ett kontrollpadel racket.
  • Eva mjuk gummikärna för att undvika att tappa känslor vid slag.
  • Du kan enkelt korrigera off-center bollar tack vare dess breda sweetspot.
  • Rörformad med 80 % kol och yta med 3k aluminiumväv.
  • Förstärkt struktur för att uppnå större motstånd och soliditet.
  • Perfekt för spelare med epikondylitproblem.
  • Finns i padel racketkollektionen Black Crown 2021.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till idrottare som letar efter ett padel racket med kontroll och en mjuk touch, eftersom den mjuka pytonen är mycket hanterbar tack vare sin balans och format och även absorberar vibrationer mycket bra tack vare skummet i kärnan.

Varför kommer du att gilla det? För du kan spela i timmar utan att få obehag i armen eller armbågen. Dessutom är den estetiskt väldigt cool med sin nya svarta design och detaljer i grå, vita och blå toner.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa kvaliteten och komforten med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag men som har lyckats vinna över hela publiken. I sin nya kollektion av Padel rackets har den valt innovativa teknologier och material som garanterar bra prestanda.

Dessutom är de idealiska för både professionella spelare och nybörjare. Utan tvekan kommer du att ha hög kvalitet i dina händer till exceptionella priser.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm År: 2021 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter