Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Power Genius 2021
  • Black Crown Power Genius 2021

Black Crown Power Genius 2021

PVP: 2 852,20 kr
2 566,43 kr
-11% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Power Genius 2021 | Dominera nätet med detta Blac Crown padel racket, en av de mest kraftfulla i den nya kollektionen för att pressa dina rivaler och vinna de avgörande poängen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Genius Power

Få bort bollen från banan med Genius 2021 padel racket, en kraftfull modell från den nya Black Crown 2021-kollektionen. På grund av sitt diamantformat och något höga balans erbjuder den större träff från ovan, med vilken du kan utföra kraftfulla skott nära nät. .

Å andra sidan erbjuder den en hårdare touch tack vare det svarta eva-gummit, med vilket du kommer att få fantastiska känslor av både kraft och kontroll. För strukturen har kol och 12k tyg använts på ytan. Den har också en grov touch för att förstärka effekterna.

Black Crown Power Genius i rött, funktioner

  • Maximal kraft med Black Crown Power Genius 2021 i diamantformat och hög balans.
  • Fantastiska förnimmelser när man slår med det svarta eva-gummit inuti.
  • Rörformad konstruktion med 80 % kol.
  • Yta förstärkt med 12k tyg för en torrare touch.
  • Grov finish för att förstärka effektbilder.
  • Solid struktur tack vare den nya hjärtdesignen.
  • Power padel racket med en bra sweet spot för att inte missa lätta bollar.
  • Black Crown 2021 högtävlingsracketkatalog.

Vem är det till? Riktar sig till spelare på avancerad nivå som gillar att slå bollen hårt eftersom vi står framför en av de bästa powerracket på marknaden, ett högpresterande racket med en halvhård touch för att få bort bollen från banan.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är en kraftfull racket, försummar den inte kontrollen eftersom den erbjuder en bra sweet spot som hjälper oss att korrigera off-center träffar. Du kommer också att njuta av en cool design i svart och en spektakulär röd krona!

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa kvaliteten och komforten med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag men som har lyckats vinna över hela publiken. I sin nya kollektion av Padel rackets har den valt innovativa teknologier och material från branschen.

Dessutom är de idealiska för både professionella spelare och nybörjare. Utan tvekan kommer du att ha hög kvalitet i dina händer till exceptionella priser.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter