Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padel racket Piton Nakano
  • padel racket Piton Nakano

padel racket Piton Nakano

PVP: 1 919,75 kr
1 535,25 kr
-21% Black Crown
Black Crown paddel paddel Piton Nakano | Nytt padel racket av Marta Marrero, en högpresterande dammodell som ger den bästa prestandan i varje spelaction
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Piton Nakano

Vi har redan den sista som kommer i Black Crown 2019-kollektionen tillgänglig: Piton Nakano padel racket, den som valts av Marta Marrero. Det är ett racket för kvinnor, så dess vikt minskar och det ger oss extra kraft att dominera anfallsspelet.

För sin konstruktion har 80% kol använts i ramområdet och glasfiber i planen, en kombination av de mest motståndskraftiga för att uppnå största hållbarhet. Insidan är gjord av mjukt skum vilket garanterar en bra start och komfort vid träff.

Black Crown Piton Nakano rosa, funktioner

  • Den svarta kronan Piton Nakano blir Marta Marreros vapen.
  • Diamantformad design och medelhög balans för större kraft.
  • Inre kärna av Eva mjukt gummi, utökar sweet spot och känslan av kontroll.
  • 80 % kolfiber dubbelrör.
  • Mjuk beröring som genererar en behaglig träff och minskar vibrationer.
  • Ytorna är gjorda med 3 lager av förstärkt glasfiber för att öka dess motstånd.
  • Finns i Blackcrown padel racketkollektion för tjejer 2019.

Vem är det till? Designad för kvinnor med hög spelnivå som letar efter kraft i sina slag men utan att ge upp kontrollen, eftersom det tack vare sitt mjuka gummi ger bra spelbarhet.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att ha samma sensationer på banan som Marta Marrero, en etta på World Padel Tour. Dessutom kommer du att njuta av en exceptionell design i svart, silverloggan och resten av detaljerna i vacker fuchsia!

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa prestandan på banan med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag som har erövrat många spelares hjärtan. Den har för närvarande en bred samling av padel racket, kläder och andra högkvalitativa tillbehör.

Den här säsongen har han i sitt lag spelare som Marta Marrero eller Adrián Allemandi som är ansvariga för att representera varumärket i alla Masters of the World Padel Tour. Gilla dem och förse dig med de bästa produkterna.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter