Overgrips Babolat Pro Tour x3 blå
  • Overgrips Babolat Pro Tour x3 blå

Overgrips Babolat Pro Tour x3 blå

PVP: 98,18 kr
76,24 kr
-23% Babolat
Övergrepp för Babolat Pro Tour racket x3 blå | Förbättra greppet på ditt racket med det nya paketet med tre Pro Tour-overgrips från Babolat, designade för att förhindra ansamling av svett medan du spelar.

Overgrips Babolat Pro Tour x3 blå

Få tag på de bästa tillbehören och komplementen från varumärket Babolat som du redan kan hitta i vår omfattande katalog. Inuti kan du hitta paketet med 3 övergrepp i blått från Babolats signatur designade för att förbättra greppet i handtaget på ditt racket så att inget stoppar dig!

När det väl är på är det väldigt bekvämt eftersom det också hjälper till att undvika överskott av racket i handen så att du kan få ett bra grepp utan att det glider ur dina händer. Å andra sidan är det ett väldigt lätt tillbehör så det kommer inte lägga onödig vikt på ditt racket när det väl är på.

Babolat pack 3 overgrips Pro Tour i blå färg, egenskaper

  • Babolats blå Pro tour-overgrips säljs i ett paket om tre.
  • 0,6 mm tjocklek för bra grepp om racket.
  • Det gynnar svettens svett så att padelracket inte glider.
  • Det tillför inte extra vikt till ditt racket.
  • Det är mycket lätt att ta på och ta av kommer inte att ta dig lång tid.
  • Babolat 2023 padeltillbehör.

Vem är det till? Utan tvekan är den perfekt för de personer som vill förbättra greppet på padelracket medan de spelar, eftersom Babolat pro tour overgrip ger en större tjocklek så att du kan ge dina bästa slag utan att begränsas av någonting.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla dem eftersom de säljs i ett paket med tre enheter så att du kan placera den på dina padelracket om du har flera eller behålla dem som reserv. De är också av hög kvalitet så att du kan spela samtidigt som du undviker skador på händerna.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2023
Våra bästa produkter