Pack Babolat Padel+ 3 Rör
  • Pack Babolat Padel+ 3 Rör

Pack Babolat Padel+ 3 Rör

PVP: 230,37 kr
142,06 kr
-39% Babolat
3 Rör Babolat Padel+ bollar | Ge ditt spel mer intensitet med detta paket med 3 burkar Babolat-bollar, idealiska för träning eller tävlande eftersom de erbjuder fantastisk kvalitet och hållbarhet.

3 Rör Babolat Padel+ padelbollar

Välj från en mängd olika bollar så att du kan njuta av de bästa sensationerna på banan. Vi har förberett det nya paketet med 3 burkar Babolat Padel + bollar, en av favoriterna av majoriteten av allmänheten eftersom dess kvalitet-pris-förhållande är utmärkt.

För detta har kvalitetsmaterial använts för att uppnå bästa prestanda samt fantastisk hållbarhet. Således har kärnan förstärkts med högdensitetsgummi, vilket förhindrar att den tappar tryck snabbt och effektivt motverkar slitage. Dessutom är båtarna väl stängda, så de tappar inga egenskaper även om man inte använder dem.

Paket med 3 Babolat Padel + båtar, egenskaper

  • Gul design för bättre synlighet av Babolat Padel + i ett paket med 3 enheter.
  • Ny konstruktion som ökar dess hållbarhet.
  • Rätt förvarad i burken för att inte tappa tryck.
  • Du kommer att njuta av en enhetlig och vibrationsfri flygning.
  • En av favoriterna för dess utmärkta värde för pengarna.
  • Ny modell av Babolat Padel 2022 paddelbollar.

Vem är det till? Designade för hög konkurrens och även för träning eftersom de erbjuder en enhetlig flygning och en mycket livlig studs, så att du kan njuta av den bästa prestandan i alla dina tävlingar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom detta paket med Babolat-bollar hjälper dig att spara pengar, eftersom de är billigare än om du köper dem individuellt och de kommer att överraska dig med sin hållbarhet. Eftersom de är gula ser de bra ut i alla situationer.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2022
Våra bästa produkter