Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Pelotas padel+
  • Babolat Pelotas padel+

Paddelbollar Babolat padel+

PVP: 76,79 kr
49,37 kr
-36% Babolat
Köp Babolat padel+ bollburk i burkar med 3 enheter, de är speciella för de mest krävande mästerskapen och träningspassen på grund av deras hållbarhet
Skriv en recension

Padelbollar Babolat Padel+

Nöj dig inte med någon boll för att spela dina matcher eller träningspass, ditt val kan göra stor skillnad i spelet. Få en av de mest använda modellerna till bästa pris med Babolat padel+ bollar i 3-enhetsburkar.

Mycket motståndskraftiga material och högdensitetsgummi har använts. På så sätt är det möjligt att förbättra dess varaktighet och förlänga dess livslängd. Du kommer också att njuta av ett muntert och dynamiskt spel tack vare dess livejackpot.

Babolat Padel+ bollar

  • Syntetfilt som lyckas ge mer fart.
  • Båtarna är väl förseglade för att hålla dem i gott skick.
  • Gul med märkeslogotyp.
  • Du kommer att ha utmärkt hållbarhet, perfekt för de tuffaste matcherna.
  • Babolat Padel tillbehörskollektion.

Vem är det till? För alla idrottare som regelbundet spelar tennis eller padel och letar efter långvariga bollar med bra kvalitet/pris-förhållande.

Varför kommer du att gilla det? För din ficka kommer att tacka dig, eftersom du med babolatboxen får billigare bollar än om du köper dem vid båten och du kommer dessutom att räcka till några månader.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Babolat Padel-företaget sticker ut för sin ständiga innovation och försöker förbättra sina produkter varje dag för att möta idrottarens behov inom alla sporter och på så sätt förbättra deras prestationer.

Vi känner alla till kvaliteten på deras Padel rackets, kläder och accessoarer och fler och fler professionella spelare tävlar med dem. Utan tvekan är det franska varumärket synonymt med kvalitet. Prova en av deras produkter, du kommer inte ångra dig!

Våra bästa produkter