Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrip Babolat Tour Original x3
  • Overgrip Babolat Tour Original x3

Overgrip Babolat Tour Original Comfort x3

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Babolat
Overgrip Babolat Tour Original x3 | Babolat Tour Original Comfort övergrepp i vitt, säljs i blister om 3 enheter

Overgrip Babolat Tour Original Comfort x3

Missa inte möjligheten att få de bästa padeltillbehören till bästa pris. Få ett bra grepp med Tour Original Comfort x3 White padel overgrips från tillbehörskatalogen Babolat 2020. De har en slät design, de är vita och har en fin design.

Vi lyfter fram dess fantastiska hållbarhet, eftersom materialen är av kvalitet och håller i gott skick längre. Dessutom har en ny formel använts för att säkerställa bra fuktupptagning och beröring för spelaren.

Babolat 3 overgrips Tour Original Comfort x3 vit, funktioner

  • Varje Babolat Tour Original Comfort x3 White overgrip väger cirka 5 gram.
  • Utmärkta sensationer med sin tunna design på 0,55 millimeter.
  • Du kan få dem i förpackningar om 3 enheter.
  • Slät yta för ökad dragkraft.
  • Bekvämare att slå och utan vibrationer.
  • Tillbehör för att spela padel Babolat 2020.

Vem är det till? Lämplig för allmänheten, professionella eller amatörspelare som vill minska svettningar i händerna och behålla ett perfekt grepp om padel racket under hela matchen.

Varför kommer du att gilla det? För du kan få billiga övergrepp men med all företagets kvalitet. Dessutom ökar dess släta och vita design dess hållbarhet så att du kan använda dem längre utan att förlora egenskaper.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Våra bästa produkter