Overgrips Babolat My Overgrip x3
  • Overgrips Babolat My Overgrip x3

Overgrips Babolat My Overgrip x3

PVP: 61,58 kr
56,41 kr
-9% Babolat
Babolat märke billiga övergrepp, 3 enheter i svartvita färger till bästa pris

Overgrips Babolat My Overgrip x3

Välj de bästa tillbehören för att spela padel i vår webbutik. Köp My Overgrip x3 padel overgrips i 2 färger från Babolat 2020 tillbehörskatalog, ett tillbehör som hjälper oss att förbättra vårt grepp och hålla händerna torra.

Tack vare deras nya formel förhindrar de att svett samlas på händerna och ger ett torrt grepp. Vi lyfter också fram dess goda hållbarhet, eftersom materialen är av kvalitet, de har även en fin design och finns i svart och vitt.

Babolat 3 overgrips My Overgrip x3 2 färger, funktioner

  • Svart och vit finish på Babolat My Overgrip x3 overgrip.
  • Säljes i förpackningar om 3 enheter.
  • Smidig design och tjocklek på 0,55 millimeter, en av de tunnaste.
  • Varje babolat övergrepp väger cirka 5 gram.
  • De undviker sår eller skav på händerna.
  • Tillbehör för att spela padel Babolat 2020.

Vem är det till? För alla idrottare som vill förbättra greppet på sitt padel racket eftersom de absorberar fukt och genererar en mycket bra touch. De hjälper dig också att öka tjockleken på greppet och anpassa det efter din hand.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett tillbehör för padeltennis är de även tennisovergrips, så du kan använda dem på ditt racket. De kommer också i ett paket med 3 enheter med en design i 2 färger: svart och vitt.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Våra bästa produkter