Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Babolat PRO TOUR X3
  • Overgrips Babolat PRO TOUR X3

Overgrips Babolat PRO TOUR X3 Blancos

PVP: 82,28 kr
76,24 kr
-8% Babolat
Upptäck de nya Baboolat Comfort-övergreppen, pro Tour-modellen, den med mest grepp och mest komfort

Overgrip Babolat Comfort Pro Tour

Välj de bästa padeltillbehören och sätt stopp för dåliga greppproblem med PRO TOUR X3 White padelovergrips, från tillbehörskatalogen Babolat 2020. Företaget har använt en ny formel och kvalitetsmaterial för att säkerställa spelaren bra grepp och beröring.

De har lim för enkel placering och kommer att överraska dig med sin långa hållbarhet. De är långvariga, så de håller i gott skick för fler spel, erbjuder fantastisk touch och absorptionskraft. De har också en slät och vit design.

Babolat 3 overgrips pro tour vit, funktioner

  • Babolat PRO TOUR X3 White overgrip säljs i förpackningar om 3 enheter.
  • Den mest hållbara, används av professionella spelare.
  • Minskar vibrationer och genererar mer komfort vid slag.
  • Fin design, med en tjocklek på 0,60 millimeter och en vikt på 6 gram.
  • Bekvämare att slå och utan vibrationer.
  • Tillbehör för att spela padel Babolat 2020.

Vem är det till? Idealisk för spelare som vill förbättra greppet på sitt padel racket eftersom de erbjuder bra vidhäftning, komfort och bättre grepp för vår hand på racket.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de är mest motståndskraftiga, tack vare deras sammansättning av material behåller de sin prestanda för fler spel, så du behöver inte byta dem lika ofta och du kommer att kunna spela med full kapacitet.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

eller

Våra bästa produkter