Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Padel bolllåda 24 x 3
  • Babolat Padel bolllåda 24 x 3

Babolat Padel bolllåda 24 x 3

PVP: 1 305,43 kr
1 075,07 kr
-18% Babolat
Köp Babolat padelbolllåda, med 24 burkar med 3 enheter vardera för att ha bra prestanda och hållbarhet på alla banor

Babolat Padel bolllåda 24 x 3

Njut av en långvarig boll med Babolat Padel bolllåda på 24 x 3 enheter. De sticker ut för sin fantastiska prestanda, ger en livlig båt och stor hållbarhet tack vare deras antinötningskomponenter.

Å andra sidan ger den en fantastisk träffkänsla och reducerar vibrationer för en nästan perfekt flygning. Dessutom är alla båtar ordentligt stängda för att hålla bollarna med rätt tryck och alltid redo att använda dem.

Babolat Padel låda, analys

  • Med Babolat Padel 24 x 3-bollslåda får du totalt 72 bollar.
  • Perfekt balans mellan rebound och kontroll.
  • All kvalitet i det franska företaget till bästa pris.
  • Gul, ger bra sikt.
  • Gummi med hög densitet för oslagbar prestanda.
  • Ingår i Babolat 2019 tillbehörskollektion.

Vem är det till? För all publik, oavsett om det är professionella eller amatöridrottare, som behöver en kvalitetsboll till ett bra pris och därmed kunna använda dem under fler matcher eller träningspass.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom material på högsta nivå har använts för att stå emot de mest fuktiga och kalla klimaten. Således kan du använda dem när som helst på året, eftersom de inte förlorar förmåner.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Babolat Padel-företaget sticker ut för sin ständiga innovation och försöker förbättra sina produkter varje dag för att möta idrottarens behov inom alla sporter och på så sätt förbättra deras prestationer.

Vi känner alla till kvaliteten på deras Padel rackets, kläder och accessoarer och fler och fler professionella spelare konkurrerar med dem. Utan tvekan är det franska varumärket synonymt med kvalitet. Prova en av deras produkter, du kommer inte ångra dig!

Features År: 2018
Våra bästa produkter