picky Babolat samlar transparent bollar
  • picky Babolat samlar transparent bollar

picky Babolat samlar transparent bollar

PVP: 383,95 kr
273,70 kr
-29% Babolat
Babolat Ball Tube 730018 | Optimera dina träningar med Babolat Picky, den transparenta bolluppsamlaren som förvandlar uppsamlingen på banan. Upptäck bekvämligheten nu!

Kräsen att samla bollar Babolat transparent

Gör dina tennis- och padelträningar mer effektiva och roliga med Babolat Picky transparent samlar bollar. Detta innovativa tillbehör är designat för att underlätta insamlingen av bollar utan att behöva böja sig, vilket sparar tid och ansträngning. Kapabel att hålla upp till 14 bollar, är denna samlingsrör inte bara praktiskt utan också hållbart tack vare dess konstruktion med hög termisk resistans plast.

Dess transparenta design med varumärkets logotyp är inte bara stilren utan låter dig också se hur många bollar du har samlat. Med sin justerbara axelrem är den bekväm och enkel att transportera, vilket gör denna bolluppsamlare till ett essentiellt verktyg för tränare, spelare och entusiaster som vill optimera sina tränings- och inlärningssessioner på banan.

Egenskaper för Babolat Picky samlar transparent bollar

  • Kapacitet att lagra upp till 14 tennis- eller padelbollar, vilket underlättar träningspassen.
  • Konstruktion av plast med hög termisk resistens för ökad hållbarhet och lång livslängd.
  • Transparent design med varumärkets logotyp för en modern och funktionell estetik.
  • Justerbar axelrem som erbjuder bekvämlighet och enkelhet i transporten.
  • Underlättar insamling av bollar utan att behöva böja sig, optimerar tiden på banan.
  • Tillhör Babolat tillbehörskollektion 2024.

Vem är den avsedd för?

Babolat Picky samlar transparent bollar är designad för tränare, spelare och tennis- samt padelentusiaster på alla nivåer som söker ett mer effektivt och bekvämt sätt att samla bollar. Den är idealisk för de som vill maximera sin tid på banan och minimera fysisk ansträngning under träning och lektioner.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska den för dess funktionalitet, hållbarhet och smarta design. Denna bolluppsamlare sparar inte bara tid och ansträngning utan lägger också till en professionell touch till dina träningspass. Dess kapacitet, användarvänlighet och robusta konstruktion gör den till ett måste för varje seriös spelare eller tränare.

Lär dig mer om varumärket Babolat

Babolat, ett märke med en rik historia inom sporten, är känt för sitt åtagande till innovation och kvalitet. Sedan grundandet har Babolat varit en pionjär i utvecklingen av banbrytande sportutrustning för tennis och padel, som uppfyller behoven hos spelare på alla nivåer.

Babolats engagemang för excellens har etablerat dess produkter som favoriter bland professionella och amatörer. Genom att välja Babolat väljer du ett märke som symboliserar innovation, kvalitet och en djup förståelse för idrottarnas behov.

Features År: 2024
Våra bästa produkter