Adidas RX series red 2024
  • Adidas RX series red 2024
  • Adidas RX series red 2024

Adidas RX series red 2024

PVP: 1 316,40 kr
1 315,86 kr
-1% Adidas Padel
Adidas RX series red ADRK3CA0U0012F | Upptäck RX series red från Adidas 2024. Perfekt för mellanliggande spelare som letar efter precision och kontroll på padelbanan. Upplev utvecklingen i ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelracket Adidas RX series red 2024

Vi presenterar Adidas RX series red från 2024, särskilt utformad för de spelare som är engagerade i att förbättra sig inom padelsporten. Detta padelracket ger dig möjligheten att förbättra din teknik med sin runda form, låga balans och en sweet spot i mitten, vilket garanterar oslagbar precision med varje slag.

Adidas kombinerar som alltid innovation och kvalitet i sina produkter. Med RX series red visar de detta engagemang genom att erbjuda spelarna ett perfekt verktyg för att optimera sina snabba rörelser på padelbanan och kontrollera spelet i sin egen takt.

Egenskaper för RX series red padelracket

  • Innehåller en robust kolfiberinläggning med en bryggformad design som förstärker dess styvhet.
  • Ramen är konstruerad i glasfiber runt racketens kontur, vilket ger maximalt motstånd mot stötar.
  • Standard skydd integrerat som skyddar racketen från möjliga repor under spelets gång.
  • Utrustad med lågdensitets EVA-gummi som ger en perfekt bollutgång och komfort under matchen.
  • Ingår i Adidas 2024 padelracketkollektion.

Vem är den avsedd för?

Den här modellen är utformad för de mellanliggande padelspelare som regelbundet spelar på banan. Om du letar efter att förbättra dina tekniker och vill ha ett racket som följer med dig i den processen är RX series red för dig.

Varför kommer du att gilla det?

RX series red sticker ut som en av Adidas stjärnmodeller för säsongen. Ett padelracket som inte bara erbjuder design och hållbarhet utan också kommer att förbättra ditt spel på padelbanan. Upplev utvecklingen i varje match.

Lär dig mer om Adidas varumärke

Adidas är ett märke som har korsat gränser och etablerat sig som en ledare inom sportvärlden. Från början har deras mål varit att erbjuda kvalitetsprodukter som möter kraven från de mest krävande idrottarna. Med en rik historia av innovationer och prestationer fortsätter Adidas att bygga på sitt arv av excellens i varje produkt de introducerar på marknaden.

Inom padelvärlden är det inte ett undantag. Adidas har gått in med full kraft, och tillhandahåller högkvalitativa padelracketer som reflekterar deras engagemang för kvalitet och sportprestanda. Varje racket är resultatet av forskning, teknologi och passion för sporten.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter