Adidas Adipower Team Light 3.3
  • Adidas Adipower Team Light 3.3
  • Adidas Adipower Team Light 3.3

Adidas Adipower Team Light 3.3

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Team Light 3.3 ADRK2CA2U0015F | Upptäck precisionen med Adidas Adipower Team Light 3.3, förvandla varje slag till en träff och känn spelet som aldrig förr. Ge ditt spel en vändning med Adidas!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Team Light 3.3 Padelracket

Dyk in i den ultimata padelupplevelsen med Adidas Adipower Team Light 3.3 från 2024. Ett mästerverk av precision och design som kombinerar en förstärkt struktur med den rörlighet och smidighet som krävs för att bemästra padelbanan. Specifikt utformad för de spelare som söker en perfekt kombination av kontroll och kraft utan att offra stil.

Adidas Adipower Team Light 3.3 är inte bara ett padelracket. Det är ett uttalande från en spelare som förstår vikten av kvalitet, komfort och effektivitet i varje slag. Tack vare dess design och tekniska egenskaper blir den en förlängning av din hand, vilket gör att du kan ta ditt spel till en helt ny nivå.

Egenskaper för Adidas Adipower Team Light 3.3 padelracket

  • Överlägsen hanterbarhet tack vare dess lätta vikt (345 - 360 gram), vilket möjliggör snabba rörelser.
  • Maximal kontroll på snedslagna bollar på grund av dess runda form och låga balans.
  • Snabb anpassning med dess glasfiberkonstruktion, vilket gör den mer spelbar.
  • Minskning av vibrationer tack vare den inbyggda guma eva soft performance.
  • Lätt och grovt utförande som förstärker effekterna i varje slag.
  • Ingår i Adidas 2024 padelracket-kollektion.

Vem är den riktad till?

Detta racket har noggrant utformats för kvinnor med en god spelnivå som önskar ett lätt verktyg med en bred sweet spot och komfort. Det är perfekt för dem som vill spela i timmar utan obehag och med maximal effektivitet i varje slag.

Varför kommer du att gilla det?

Adidas Adipower Team Light 3.3 är ett racket som utmärker sig inte bara för sin prestanda på padelbanan, utan också för sin vita design med gröna detaljer som kommer att få dig att sticka ut. Dess snabba anpassning och kombination av material gör den till det perfekta valet för dem som söker en balans mellan funktionalitet och estetik.

Upptäck mer om Adidas märke

Adidas har varit en referens inom sportvärlden i decennier, alltid utmärkande för sin innovation och engagemang för kvalitet. Från sina blygsamma början har det förändrat sportens värld och satt standarder som många strävar efter att uppnå.

Inom padelvärlden har Adidas förstärkt sin position som ett pålitligt märke genom att kombinera tradition med toppmodern teknik. Varje produkt, som Adipower Team Light 3.3, vittnar om deras passion och engagemang för sporten, vilket lovar en oöverträffad upplevelse på padelbanan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter