Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Adipower Master MTV 2023
  • Adidas Adipower Master MTV 2023
  • Adidas Adipower Master MTV 2023

Adidas Adipower Master MTV 2023

PVP: 4 936,50 kr
4 935,96 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower Master MTV 2023 Limited Edition padelracket | Njut av den bästa prestandan på banan med denna specialutgåva av Adidas Adipower Master MTV padelracket, ett kontrollracket, hårt och exklusivt
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Master MTV 2023 Padelracket

Bli först med att få det nya Adipower Master MTV padelracket, en begränsad upplaga av Adidas Padel 2023 som har gjorts för spelaren Alex Ruiz. Den kännetecknas av dess kontroll och hårdare beröring, eftersom det högdensitetsgummi som används inuti ger den en torrare touch.

Precis som den konventionella modellen håller de ett runt format och vikt nära handen för att uppnå mer kontroll, men med vikt- och balanssystemet för att anpassa balansen. Den bibehåller konstruktionen i 100 % kol, förstärker de aluminiserade tygplanen och ger dem en grov finish för att kunna ge våra bilder mer effekt.

Adidas Adipower Master MTV av Alex Ruiz, funktioner

  • Rund form med balans nära handen för större kontroll över Adipower Master MTV2023.
  • Torr beröring tack vare det högdensitetsgummi som används i kärnan.
  • Du kommer att ha mer kontakt med bollen eftersom den innehåller planens grovhet.
  • Den låter dig modifiera balansen med skruvsystemet som du hittar i hjärtområdet.
  • Stor motståndskraft med användning av kol och aluminiserat tyg.
  • Kraftpräglad förstärkning och Dual Exoskeleton som förbättrar dess styvhet.
  • Begränsad upplaga av Alex Ruizs racket för mästaren.
  • En av de mest kraftfulla padelracket från Adidas Padel 2023.

Vem är det till? Lämplig för avancerade eller expertnivåspelare, som gillar att spela till höger och letar efter en padelracket med kontroll men med en hårdare touch. På så sätt kommer de också att kunna få ett bra skott nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett racket i begränsad upplaga, så har du de bästa Adidas-finishen i dina händer. I den här utgåvan presenterar den en spektakulär finish i svarta och silverdetaljer.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Få ut det mesta av denna sport med Adidas Padel tack vare dess breda utbud av högtävlingsprodukter för alla typer av publik. Den här säsongen presenterar den en förnyad kollektion av padelracket, kit, skor och andra tillbehör gjorda med de senaste tekniska innovationerna.

Spelare som till exempel Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz njuter på banan med vår nya kollektion av produkter för att spela padel. Gilla dem och förse dig med Adidas Padel-produkter, de kommer inte att göra dig besviken!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter