Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Match Light 3.2 2023
  • Adidas Match Light 3.2 2023
  • Adidas Match Light 3.2 2023

Adidas Match Light 3.2 2023

PVP: 767,90 kr
547,95 kr
-29% Adidas Padel
Adidas Match Light 3.2 Padelracket | Njut av dina första matcher med detta Adidas initieringsracket, en mycket välbalanserad modell för dam, med en mjuk touch och riktigt lätt vikt.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket för dam Adidas Match Light 3.2 2023

Börja på höger fot i padel tack vare den nya katalogen av produkter från Adidas 2023. Där kan du hitta det nya rosa Match Light 3.2 padelracket, en modell för dam som är mycket väl kompenserad. För att göra detta har den designats i droppformat och med en balanserad balans, så att den snabbt anpassar sig till alla matchsituationer.

Eftersom den är en modell för tjejer har den en lägre vikt så den är väldigt hanterbar. Den har också tillverkats med flexibla material som glasfiber för strukturen och Eva soft performance gummi, så att du kommer att njuta av en mycket bekväm touch. Slutligen har omkretsen förstärkts med strukturförstärkningssystemet.

Adidas Match Light 3.2 rosa, funktioner

  • Perfekt balans mellan kraft och kontroll med Adidas Match Light 3.2.
  • Bra hanterbarhet för sin vikt mellan 350 - 360 gram.
  • Stabilt slag tack vare strukturella förstärkningar.
  • Mångsidigt racket för att definiera din stil tack vare det överdimensionerade formatet och centrerad balans.
  • Mjuk att beröra tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Konstruktion med glasfiber, ett material som gynnar anpassning.
  • Inledande serie padelracket för dam Adidas 2023.

Vem är det till? Perfekt för tjejer som inte har spelat på länge och behöver ett mångsidigt kvalitetsracket, eftersom Match for girls är gjord med de bästa Adidas-materialen och dess prestanda på banan gör ingen besviken.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin lättare konstruktion är den inte alls tung att leka med den. Även denna säsong kommer den tillbaka med en ny design i rosa, svart och vit logotyp. En kombination som vi är säkra på att du kommer att älska.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter